reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Zamowilam sobie spodnie w c&a normalny rozmiar jaki noszę, a przyszły okropnie wielkie :/ z dupy spadają... pierwszy raz coś jest na mnie za duże, a nie za małe ;)

reklama
JustMe55 - jesteś rekordzistką ;)

Aczkolwiek ja notuję wszystko, bo własnej głowy bym zapomniała chyba, nawet żeby maila wysłać muszę mieć zapisane, bo nie ogarniam... Ciąża mi na mózg padła...
I pomyśleć, że wcześniej wszystko pamiętałam, byłam mistrzynią organizacji itd... Myślicie, że po porodzie wrócę do normy? ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Zazdroszcze tesciowej. Moja wyznaje motto "skoro jej nikt nie pomagal, to ona tez nie bedzie". Jest alkoholiczka -oczywiscie ostro zaprzecza, zlosliwa, dwulicowa. Usmiechnie sie dp Ciebie, a za plecami tak Cie obgada ze sie plakac chce. Tesciu na odwrot. Zloty czlowiek. Nie wiem jak on z nia wytrzymuje. Nawet moj maz sie dziwi. Nigdzie nie wychodza, bo ona nie chce, a jak juz to ja trzeba do domu niesc bo nawalona wiecznie, kase jej na wszystko daje, mimo ze ona tez pracuje i zawsze jak my potrzebujemy to pomaga. Czy finansowo, czy jakas pomoca w domu. Z moja mama tez spoko, jak to ona stwierdzila poki co moze tylko finansowo pomoc (mieszka w UK) nie na zasadzie pozyczki, ale daje to wezcie.
Tylko nie myslcie ze nas ktos utrzymuje [emoji23] Maz pracuje po 12 godz, tylko jak nas konkretnie przycisnie to wtedy korzystam ze tak powiem z pomocy.

xrotgov3q3o4y33i.png
Nikt nie uwaza ze na utrzymaniu jestes. Ale wiadomo ze taka pomoc czasem sie przyda. Moja teściowa wlasnie czasem sama bierze i kupuje leki(pracuje w szpitalu i ma taniej) a pozniej nie chce zeby jej zwracac. Zawsze cos dzieciakom kupi,albo jak cos kupujemy to sie dolozy. Moja mama podobnie,duzo pomogla przy komuni dzieciakow. A ze szedl syn z corka to zaoferowala ze w ramach prezentow ubierze dzieciaki od a do z....a pozniej i tak koperty dala.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

A ja mam smaka na jakąś sałatkę tak bym zjadła, ale... trzeba jechać do sklepu, ogarnąć się i małego i nie mam pojęcia jaka zrobić, żeby było szybko :)

Marta97 ale u siebie na wadze przed wizytą tez tyle wazylas? Bo któraś waga może blednie wskazywac. Ja np. lubie wagę u mojej siostry bo zawsze 2 kg mniej waże ;)

Nie, nie trzeba żadnej aplikacji :) Moderator takiej grupy musi dodać każdą osobę do tej grupy i normalnie w nią wchodzisz :)
No to pozostaje utworzenie takiej grupy ;)

Tylko prośba, żeby pierwszy post zostawić taki "organizacyjny" - wrzucenie tam linków do naszych innych wątków itd i jakieś tym podobne może się czasem przydać, co? ;)

To kto tworzy? ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Słyszałam, że rozmiary ciążowe wychodzą większe niż ten rozmiar, który się nosiło do tej pory. Kupiłam legginsy L i mam za luźną gumkę, muszę ją jakoś skrócić.

reklama
A ja mam smaka na jakąś sałatkę tak bym zjadła, ale... trzeba jechać do sklepu, ogarnąć się i małego i nie mam pojęcia jaka zrobić, żeby było szybko :)
Moze seler ze sloika,ananas piers kurczaka i sos czosnkowy, albo np.salatka gyros, najprostrza to mix salat male pomidorki plus mini mozzarella plus jakis vinegret.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry