reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Mam lenia i to strasznego włączyłam bajki synkowi niech ogląda bo nię dam rady dziś się nim zająć :) mam nadzieję że poleżę i mi przejdzie ale on leży na mnie :)
Marika no fajna ta sukienka a jak już brzuszek widać :)

reklama
@JustMe55 jesteś as :D dobrze że się dziś jeszcze załapiesz

p19u3e3kuuostlcz.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Normalnie jajecznica ciążowa zamiast mózgu [emoji24][emoji24][emoji24]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

...czy ktoś zechce mnie dobić...?? Pojechałam na wizytę o 11.40,owszem. Tyle że do innej placówki niż trzeba było kkkkkkkkkkkkkk :wściekła/y: Na szczęście zwolnila się wizyta u mojej lekarki o 14.00 więc jadę za 2h :crazy:

Trochę Ci się nie dziwię, bo sama jako rodzic wiem, że moje dziecko zawsze będzie mogło liczyć i tak samo mam ze swoimi rodzicami. Ale cudownie w tym wszystkim że teściowa taka fajna :tak:

Mi tylko 2kg spadła, ale w dużej mierze pewnie z nerwów..

Hahahah ja 163 i też z wagą daleko od 47 :-D Ale stopa 36, czasami 37.

Marika, dobry deal z sukienką :) a na podłodze po prostu widać że był shopping :D

..a jeśli ktoś dojdzie to będzie musiał przejść weryfikację :D
Dobrze ze udalo ci sie wbic na wizyte to najwazniejsze. Widze ze skleroza ciazowa nie tylko mnie lapie

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Justme dobrze, że Cię Jeszce dziś przyjmie. Ja tez mam mózg ciążowy ;)

Ola ja tez mam 41 nr stopy, 173 i waze duuuzo więcej :) więc ja jestem duża kuleczka ;)

Dziewczyny na czym polega grupa zamknięta? Musialabym mieć aplikacje ściągnięta?

Wiedzą że teściowa się zaangażowała i wiedzą jakie są wydatki. Mi samej głupio jest ich o cokolwiek prosić. Miałam nadzieję że sami wyjdą z inicjatywą. Jedynie co to powiedzieli że mogą pożyczyć jak nam braknie. Wiedzą że są zaproszeni na wesele... Mam takie zdeżenie dwoch swiatow, tesciowej ktora na glowie staje zeby nam pomoc i rodzicow ktorzy mają wszystko gdzieś pomimo tego ze bez problemu mogli by pomoc... Czuje ze zawiodlam sie na nich i nie potrafie sobie z tym poradzic od srodka :(
Zazdroszcze tesciowej. Moja wyznaje motto "skoro jej nikt nie pomagal, to ona tez nie bedzie". Jest alkoholiczka -oczywiscie ostro zaprzecza, zlosliwa, dwulicowa. Usmiechnie sie dp Ciebie, a za plecami tak Cie obgada ze sie plakac chce. Tesciu na odwrot. Zloty czlowiek. Nie wiem jak on z nia wytrzymuje. Nawet moj maz sie dziwi. Nigdzie nie wychodza, bo ona nie chce, a jak juz to ja trzeba do domu niesc bo nawalona wiecznie, kase jej na wszystko daje, mimo ze ona tez pracuje i zawsze jak my potrzebujemy to pomaga. Czy finansowo, czy jakas pomoca w domu. Z moja mama tez spoko, jak to ona stwierdzila poki co moze tylko finansowo pomoc (mieszka w UK) nie na zasadzie pozyczki, ale daje to wezcie.
Tylko nie myslcie ze nas ktos utrzymuje [emoji23] Maz pracuje po 12 godz, tylko jak nas konkretnie przycisnie to wtedy korzystam ze tak powiem z pomocy.

xrotgov3q3o4y33i.png

@Marta97 - ok 2kg różnicy mogą być przed/po wc (tak, kiedyś sprawdzałam..), ale pilnuj, żeby jeść dużo warzyw i owoców, żeby maleństwu nie brakowało witamin i mikroelementów

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Justme dobrze, że Cię Jeszce dziś przyjmie. Ja tez mam mózg ciążowy ;)

Ola ja tez mam 41 nr stopy, 173 i waze duuuzo więcej :) więc ja jestem duża kuleczka ;)

Dziewczyny na czym polega grupa zamknięta? Musialabym mieć aplikacje ściągnięta?
Nie, nie trzeba żadnej aplikacji :) Moderator takiej grupy musi dodać każdą osobę do tej grupy i normalnie w nią wchodzisz :)

Do góry