reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Ty chyba syfu nie widzialas [emoji23] Jakbym Ci zdj pokoju mojej corki zrobila, to bys wiedziala co to konkretny balagan. Wszystko tam jest. Zabawki, pierdulki, komsmetyki jaj poprostu zalaly tam.

xrotgov3q3o4y33i.png

Myślałam ze tylko u nas tak jest [emoji23] moja córka musi posprzątać pokój najpierw żeby potem pani która u nas sprząta mogła go jeszcze raz posprzątać [emoji23] inaczej nie dałaby rady [emoji23] a najgorzej ze ma pokój 35 m2 i cały zawalony albo ubraniami albo papierami albo zabawkami

16udyx8di9hvrs5t.png

reklama
Był już kiedyś zamknięty wątek ale chyba umarł śmiercią naturalną :p Niestety on nie był taki jak te otwarte, całkiem inaczej wyglądał, bardziej jak czat i nie wiem czy dało się tam wrzucać fotki. Ale można otworzyć nowy i zobaczymy jak to będzie :)

Był już kiedyś zamknięty wątek ale chyba umarł śmiercią naturalną [emoji14] Niestety on nie był taki jak te otwarte, całkiem inaczej wyglądał, bardziej jak czat i nie wiem czy dało się tam wrzucać fotki. Ale można otworzyć nowy i zobaczymy jak to będzie :)
Na mlodych mamach mielismy taki zamkniaty. Mielismy osobny watek do zdjec i do komentowania jak i pikantne rozmowy.Mysle ze to dobre rozwiazanie bo nie kazda z nas chce zeby bardziej osobiste spr.czytal ogol a jedynie zaufana grupa.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja też mam 175 cm i moja waga też jest w tych okolicach, a nie czuję wcale, że przy tym wzroście jest mnie za dużo:) Ja też przytyłam między pierwsza a drugą wizytą 3kilo, na trzeciej miałam już 2 kg mniej, także ja bym się tym specjalnie nie martwiła:)
Dziewczyny to wy szczuplutkie jestescie. Ja przy 176 waze 84 kg... W ciagu ost 2 lat przytylam 20 kg i od kiedy zaszlam w ciaze schudlam 5 kg. Lekarz twierdzi ze mogłam miec problemy z hormonami dlatego tylam a przez ciaze niektóre hormony sie wyrównaly i dzieki temu schudlam. Albo tylam przez to ze bardzo się stresowalam i denerwowalam w pracy i miałam podwyzszony hormon stresu a od kiedy jestem na zwolnieniu nigdy nie czułam sie tak dobrze.

Myślałam ze tylko u nas tak jest [emoji23] moja córka musi posprzątać pokój najpierw żeby potem pani która u nas sprząta mogła go jeszcze raz posprzątać [emoji23] inaczej nie dałaby rady [emoji23] a najgorzej ze ma pokój 35 m2 i cały zawalony albo ubraniami albo papierami albo zabawkami

16udyx8di9hvrs5t.png
Dzieciaki maja talent do takich rzeczy. Ja jak slysze "mamo posprzatalam", to sie az boje tam wejsc, bo wiem ze wcale nie jest tak jakbym ja sobie tego zyczyla. No ale coz, ja za nia sprzatac nie bede. Za duza na to. To jej obowiazek. Na szczescie jak maz jej powie to wtedy jakos umie sie postarac, jedyne pocieszenie[emoji23]

xrotgov3q3o4y33i.png

Na mlodych mamach mielismy taki zamkniaty. Mielismy osobny watek do zdjec i do komentowania jak i pikantne rozmowy.Mysle ze to dobre rozwiazanie bo nie kazda z nas chce zeby bardziej osobiste spr.czytal ogol a jedynie zaufana grupa.

Skoro spokojnie dało się załączać fotki to fajnie :)

Był już kiedyś zamknięty wątek ale chyba umarł śmiercią naturalną [emoji14] Niestety on nie był taki jak te otwarte, całkiem inaczej wyglądał, bardziej jak czat i nie wiem czy dało się tam wrzucać fotki. Ale można otworzyć nowy i zobaczymy jak to będzie :)
Ja sie nie znam na takich rzeczach, nie bylam nigdy na zamknietym, nie wiem jak to dziala. Mi to jest wszystko jedno, czy bedzie czy nie. Pisac bede tak czy siak, bo sie uzaleznilam juz [emoji23]

xrotgov3q3o4y33i.png

...czy ktoś zechce mnie dobić...?? Pojechałam na wizytę o 11.40,owszem. Tyle że do innej placówki niż trzeba było kkkkkkkkkkkkkk :wściekła/y: Na szczęście zwolnila się wizyta u mojej lekarki o 14.00 więc jadę za 2h :crazy:

Wiedzą że teściowa się zaangażowała i wiedzą jakie są wydatki. Mi samej głupio jest ich o cokolwiek prosić. Miałam nadzieję że sami wyjdą z inicjatywą. Jedynie co to powiedzieli że mogą pożyczyć jak nam braknie. Wiedzą że są zaproszeni na wesele... Mam takie zdeżenie dwoch swiatow, tesciowej ktora na glowie staje zeby nam pomoc i rodzicow ktorzy mają wszystko gdzieś pomimo tego ze bez problemu mogli by pomoc... Czuje ze zawiodlam sie na nich i nie potrafie sobie z tym poradzic od srodka :(

Trochę Ci się nie dziwię, bo sama jako rodzic wiem, że moje dziecko zawsze będzie mogło liczyć i tak samo mam ze swoimi rodzicami. Ale cudownie w tym wszystkim że teściowa taka fajna :tak:

Witam się z wami dziewczyny z rana. U mnie 14 tydzień. I zastanawia mnie jedna rzecz. ... dokładnie tydzień temu byłam na wizycie i ważyłam 74 kg ( tak wiem strasznie dużo :( ale taka już moja natura niestety ) a dziś się ważyłam i spadłam z wagi do 69.700 kg czy to normalnie w tak krótkim czasie tyle spać z wagi? Dodam że jem normalnie tak jak zawsze. Czy wam też tak waga spadła? ?

f2w3yx8ddqkwmvgt.png

Mi tylko 2kg spadła, ale w dużej mierze pewnie z nerwów..

ja tez mam 36 :D i 160 cm niestety nie waze 47 kg :p ale w pierwszej ciazy tyle mialam
co do schudniecia mi jak wzdecia zeszly to waga spadla i brzuszek sie zmniejszyl

Hahahah ja 163 i też z wagą daleko od 47 :-D Ale stopa 36, czasami 37.

@Karla88 a jaki syf wokoło :D

p19u3e3kuuostlcz.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Marika, dobry deal z sukienką :) a na podłodze po prostu widać że był shopping :D

jesem za watkiem zamknietym wkoncu bedzie mozna sie pokazac znamy sie juz na tyle ze mozna wrzucac zdj a pozatym wchodzimy w 2 trymest raczej nikogo nie przybedzie

..a jeśli ktoś dojdzie to będzie musiał przejść weryfikację :D

Dziękuję, że mi nie uciekniecie na fb :*

Co do wątków zamkniętych - nie wiem, jak działają, ale jak będzie się wyświetlał chronologicznie wsrod wątków, w których się pisało, to nie powinien zginąć ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Do góry