reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Ooo to ty też taki liliputek jak ja :D ja 155cm hiahia

p19u3e3kuuostlcz.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Malutka i okraglutka haha [emoji23][emoji23]

f2w3yx8ddqkwmvgt.png

reklama
Idę w piątek na wizytę, cały czas siedzę i myślę o tym brudzeniu i sobie z tym nie radzę. Tzn brudzenia już nie ma ale z myślami sobie nie radzę [emoji4] Niby sprawdziłam w szpitalu ale wiem że jak sprawdzi to jeszcze moja lekarka to będę spokojniejsza. Jednak wizyty co miesiąc są nie na mają psychikę więc wrócę do tych do dwa tygodnie. Nie zbiednieję a przynajmniej zaoszczędzę mnóstwo nerwów [emoji4]

Jak ktoś ma dziś wizytę to trzymam kciuki [emoji4]

oar8qqmzxfkhrczb.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)

Tak myślałam , że jesteś znów niespokojna i przez to ucichlas. Oczywiscie ja też umawiam się co 2 tygodnie bo wiem że to nie na mnie raz w miesiącu wizyta :) I nie widzę w tym nic złego na pewno nie zaszkodzi, a na pewno pomoże chociażby nam psychicznie :) także spokojnie główka do góry na pewno wszystko jest wporzadku , choć wiem że dopiero jak lekarka powie że jest ok to trochę się wyciszysz :)

Nawet mi nie mów! :p Mam nadzieję, że będzie współpracować i się pokaże :D Na tych drugich prenatalnych planujemy kupić nagranie z usg w 4D, chcemy mieć pamiątkę no i pokazać w domu moim rodzicom, siostrzenicy i dzieciom M. A to połówkowe to masz na myśli właśnie to drugie prenatalne czy to jest jakieś specjalne usg normalnie u mojego gina?

To drugie prenatalne:)

Ja z 47kg wskoczyłam na 48kg szał :D

p19u3e3kuuostlcz.png

27.06.17 Anastazja [*]
Ile bym dała żeby tyle ważyć [emoji53] niestety odziedziczyła tendencje do puszystosci (że tak ładnie to nazwę :D ) po babci i cioci. Mimo że jem na ogół mało toni tak nigdy nie spadłam z wagi a w szczególności nie tyle co teraz. Juz nie pamiętam kiedy ostatnio miałam 6 z przodu w wadze :D

f2w3yx8ddqkwmvgt.png

Od wczoraj jakoś tak mi smutno. W połowie lutego biorę ślub z moim. Jego mama która sama prawie nic nie ma, uparła się że zapłaci nam za grajka, upiecze nam tort i chce nam zwrócić pieniądze za likiery i wina. Moi rodzice którzy mają bardzo dobrą sytuację finansową do ślubu nic się nie dorzucają. Wiedzą że wszystko robimy po kosztach i że sami mamy ciężko. Jakoś czuję że nie mogę na nich liczyć pomimo tego że mamy normalne relacje. Teraz widzę mocno różnice między moją teściową a moimi rodzicami i strasznie mi smutno...

No często tak jest , że Ci którzy nic niemaja to tzw kromke chleba by oddali :( smutne bo przecież każdy rodzic oddalby dziecku wszystko no ale coz nie masz na to wpływu ich decyzja. Nie smuć się. Ciesz że nosisz maleństwo, ze ślubu i fajnej teściowej no a decyzje rodziców nic innego niepozostaje Ci jak poprostu to zaakceptowac

Ile bym dała żeby tyle ważyć [emoji53] niestety odziedziczyła tendencje do puszystosci (że tak ładnie to nazwę :D ) po babci i cioci. Mimo że jem na ogół mało toni tak nigdy nie spadłam z wagi a w szczególności nie tyle co teraz. Juz nie pamiętam kiedy ostatnio miałam 6 z przodu w wadze :D

f2w3yx8ddqkwmvgt.png
Najważniejsze żeby dzidziuś miał przytulny domek :)

p19u3e3kuuostlcz.png

27.06.17 Anastazja [*]

Witam się z wami dziewczyny z rana. U mnie 14 tydzień. I zastanawia mnie jedna rzecz. ... dokładnie tydzień temu byłam na wizycie i ważyłam 74 kg ( tak wiem strasznie dużo :( ale taka już moja natura niestety ) a dziś się ważyłam i spadłam z wagi do 69.700 kg czy to normalnie w tak krótkim czasie tyle spać z wagi? Dodam że jem normalnie tak jak zawsze. Czy wam też tak waga spadła? ?

f2w3yx8ddqkwmvgt.png

Od drugiego trymestru powinno się jeść około 400 kcal więcej także spokojnie moz3 dzidzia z Ciebie ściąga ja tak na początku straciłam 5 kg tak do teraz dopiero 1 wrócił a też już powiedzmy że jem normwlni3 a już na pewno dużo więcej niż na początku:) dużo zależy od zbierania się wody w organizmie i wielu innych czynników ile się waży :)

reklama
Do góry