Danutka1234
Zaangażowana w BB
Widać, że mały dumny z tego co maA oto mój synalek
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Widać, że mały dumny z tego co maA oto mój synalek
27.06.17 Anastazja [*]
Mój i jego siostry mają tak grube wlosy, że ich jedna kitka to tak moja pięść [emoji39] i siostry mają włosy do pasa... Rosną strasznie szybko ... A chłopcu takie nie są potrzebne [emoji16] mój facet ma u fryzjera zawsze przerzedzane by mogły mu zrobić na bokHaha mój M też ma piękne oczy i długie podkręcone rzęsy [emoji173] Ale mnie to wszystko jedno czy odziedziczy je po nim córka czy syn, byle tylko je odziedziczyło
Ha ha ha ale mnie rozbawilas Boże co to za sex musiałby by być żebym miała strach o utratę galek i słuchu buahahaha
Mi jeszcze sprzed ciazy zostal jeden zab do zrobienia. Az sie boje ile doszlo, bo w pietwszej ciazy bardzo mi sie sypaly[emoji53]
Aniołek[*]8.08.2017
....taaaaa... napisałam Wam o tej wizycie i otworzylam sobie portal, żeby się upewnić... no więc pomieszały mi się dni, wizyta jutro... nie wiem, odmóżdżona jestem totalnie :/
@Marika92, śliczny synek <3
Ola, a gdyby chciał dziewczynkę, a Ty nosisz w brzuchu chłopca...? Byłoby Ci z kolei na pewno trochę smutno... więc chyba lepiej że będzie się cieszył z jednego i drugiego
A i powiem Ci, że ja jestem zdania, że to facet daje syna lub córkę i mówię mu, że bedzie to co stworzył [emoji16] więc to facet nam może dać dziecko o którym marzymy a nie my im bo to ich plemnik jest ważny [emoji16] on daje chromosomy XX lub XY ... My mamy tylko X [emoji16]
A oto mój synalek
27.06.17 Anastazja [*]
Już na zdjęciu widać, że prawdziwy facet hihi nie będzie miał chłop żadnych kompleksow [emoji16][emoji16]A oto mój synalek
27.06.17 Anastazja [*]
Nie pytałaś, ale wiem jak to jest mi sir też mieszaja fakty, która co [emoji16] chodzę prywatnie do ginrkologaDaj koniecznie znać po co u dzidzi
A chodzisz z nfz? Przepraszam jeśli już pytałam, ale trochę mi się już mieszka kto co