reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

A oto mój synalek :)
1515502917-1484a530be6eec1b-aaaaaa.jpeg
1515502932-195e8c54c6889a31-aaaaaa.jpeg

p19u3e3kpm6yp9kv.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Widać, że mały dumny z tego co ma :D

reklama
Haha mój M też ma piękne oczy i długie podkręcone rzęsy [emoji173] Ale mnie to wszystko jedno czy odziedziczy je po nim córka czy syn, byle tylko je odziedziczyło :D
Mój i jego siostry mają tak grube wlosy, że ich jedna kitka to tak moja pięść [emoji39] i siostry mają włosy do pasa... Rosną strasznie szybko ... A chłopcu takie nie są potrzebne [emoji16] mój facet ma u fryzjera zawsze przerzedzane by mogły mu zrobić na bok

f2w39n7303c24ozn.png

....taaaaa... napisałam Wam o tej wizycie i otworzylam sobie portal, żeby się upewnić... no więc pomieszały mi się dni, wizyta jutro... nie wiem, odmóżdżona jestem totalnie :/

@Marika92, śliczny synek <3

Ola, a gdyby chciał dziewczynkę, a Ty nosisz w brzuchu chłopca...? Byłoby Ci z kolei na pewno trochę smutno... więc chyba lepiej że będzie się cieszył z jednego i drugiego :sorry2:

W sumie masz rację :)

A i powiem Ci, że ja jestem zdania, że to facet daje syna lub córkę i mówię mu, że bedzie to co stworzył [emoji16] więc to facet nam może dać dziecko o którym marzymy a nie my im bo to ich plemnik jest ważny [emoji16] on daje chromosomy XX lub XY ... My mamy tylko X [emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png

Masz rację, to zasługa facetów :) Więc może zdaje sobie z tego sprawę i boi się mieć jakieś wymagania haha

Mój mąż jest trochę zazdrosny o to jak bardzo syn jest wpatrzony we mnie, więc po cichu liczybna jakąś córeczkę wpatrzoną dla odmiany w niego :)

p19uqqmzxqi22hcj.png

reklama
Do góry