reklama
PięknyA oto mój synalek
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
martina86
Fanka BB :)
A ja też na razie nie tyję, ani (mam nadzieję) nie brzydnę, a na prenatalnych lekarka powiedziała, że na razie wszystko wskazuje na dziewczynkęA ja słyszę, że nie wyglądam na dziewczynkę bo jem kwaśne i nie brzydne [emoji39] i że dziewczynka zabiera mamie urode i kobieta "brzydkie"
olaaa7
Fajnie, że Wasi faceci mają jakieś preferencję odnośni płci, mój to mówi, że mu obojętne byle było zdrowe. Czasem mi smutno, że nie ma to dla niego jakiegoś większego znaczenia, bo tak to byłabym szczęśliwsza jakby udało mi się dać mu dziecko takiej płci o jakiej marzy.Mi narazie wychodzi dziewczynka i oby tak zostało hihi choć facet wolałby chłopca by go uczyć mechaniki samochodowej i łowić z nim ryby [emoji16]
SzczęśliwaCiężarna
To chyba jestem egoistka [emoji39] bo chętnie mu dam syna, ale za drugim razem [emoji4] bo jak wchodzę do sklepu to oglądam tylko dzial rozowy... Te falbanki, tiule, gumki, spinki [emoji16] a mój facet i ogólnie wszyscy w jego rodzinie mają piękne gęste wlosy, duże usta i oczy i myślę, że u chłopca te cechy by się zmarnowaly [emoji12]Fajnie, że Wasi faceci mają jakieś preferencję odnośni płci, mój to mówi, że mu obojętne byle było zdrowe. Czasem mi smutno, że nie ma to dla niego jakiegoś większego znaczenia, bo tak to byłabym szczęśliwsza jakby udało mi się dać mu dziecko takiej płci o jakiej marzy.
olaaa7
Haha mój M też ma piękne oczy i długie podkręcone rzęsy [emoji173] Ale mnie to wszystko jedno czy odziedziczy je po nim córka czy syn, byle tylko je odziedziczyłoTo chyba jestem egoistka [emoji39] bo chętnie mu dam syna, ale za drugim razem [emoji4] bo jak wchodzę do sklepu to oglądam tylko dzial rozowy... Te falbanki, tiule, gumki, spinki [emoji16] a mój facet i ogólnie wszyscy w jego rodzinie mają piękne gęste wlosy, duże usta i oczy i myślę, że u chłopca te cechy by się zmarnowaly [emoji12]
Ja muszę jeszcze troche poczekac na wizyte.. Az do 1 lutego chyba zwariuje..
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
....taaaaa... napisałam Wam o tej wizycie i otworzylam sobie portal, żeby się upewnić... no więc pomieszały mi się dni, wizyta jutro... nie wiem, odmóżdżona jestem totalnie :/
@Marika92, śliczny synek <3
Fajnie, że Wasi faceci mają jakieś preferencję odnośni płci, mój to mówi, że mu obojętne byle było zdrowe. Czasem mi smutno, że nie ma to dla niego jakiegoś większego znaczenia, bo tak to byłabym szczęśliwsza jakby udało mi się dać mu dziecko takiej płci o jakiej marzy.
Ola, a gdyby chciał dziewczynkę, a Ty nosisz w brzuchu chłopca...? Byłoby Ci z kolei na pewno trochę smutno... więc chyba lepiej że będzie się cieszył z jednego i drugiego
SzczęśliwaCiężarna
A i powiem Ci, że ja jestem zdania, że to facet daje syna lub córkę i mówię mu, że bedzie to co stworzył [emoji16] więc to facet nam może dać dziecko o którym marzymy a nie my im bo to ich plemnik jest ważny [emoji16] on daje chromosomy XX lub XY ... My mamy tylko X [emoji16]Haha mój M też ma piękne oczy i długie podkręcone rzęsy [emoji173] Ale mnie to wszystko jedno czy odziedziczy je po nim córka czy syn, byle tylko je odziedziczyło
reklama
Onaszczesliwa2018
Bardzo bym chciała "odtruć się" cukrowo, ale raczej zostawię to sobie na "po ciąży" Zapamiętam o bakaliach
Malujesz może?
Bo myślę że podstawową rzeczą którą należy odróżnić od "złego dnia" jest chamstwo- i tego po prostu nie da się zaakceptować. Tak jak napisałaś, nie chodzi o to żeby ktoś Cię głaskał po głowie i zabawiał rozmową, ale ma być kulturalny i rzeczowy, tyle wystarczy.
Dołączam się do modlitwy
W poprzednim mieszkaniu, w ktorym teraz mieszka moja siostra miałam klimę. Jak będzie dramat to przenoszę się na końcówkę do niej 10 minut od naszego obecnego mieszkania, więc jest plan
Jola, niestety mamy w stolicy mega smog Wiem, że przy różnych wydatkach to może nie jest najpilniejszy, ale rozważ oczyszczacz powietrza. Przy dzieciaczkach też się przyda, a smogu raczej szybko się nie pozbędziemy....
Super! Gratulacje Fajnie że już wiesz
Ciekawe czy np. spiralę też da się samemu założyć
OMG... myślałam ze po przytulankach z mężem prawie ogłuchłaś i prawie wypadły ci gałki oczne... Nie chcesz wiedzieć co miałam w głowie
Moi rodzice mieli brytyjczyka. Był bardzo elegancki, piękny ale poje****y Uciekał przed wszystkimi, był strasznie dziki. I niestety podrapał im skórzane kanapy, a brali z hodowli...
Ha ha ha ale mnie rozbawilas Boże co to za sex musiałby by być żebym miała strach o utratę galek i słuchu buahahaha
Podziel się: