Wronka199
Fanka BB :)
To tak jak ja[emoji1] w dodatku ze stycznia
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To tak jak ja[emoji1] w dodatku ze stycznia
Spoko spoko mój też ma leciutki prześwit między włosamiSzkoda ze moj stary juz w wieku 30 lat lysieje oby moje dziecko tego nie odziedziczylo [emoji1] [emoji13]
A ja z marca [emoji16]To tak jak ja[emoji1] w dodatku ze stycznia
Mój w tym roku 39 i jest między nami 8 lat różnicy.Mój ma 33 [emoji16] jest 6 lat ode mnie starszy
Przeswit przeswitem ale zakola nieziemskie [emoji1] na sylwestra mu kupilam peruke świecąca aby chociaz raz zobaczyl jak to jest włosy miećSpoko spoko mój też ma leciutki prześwit między włosami
To też ładna różnica [emoji16] ja jak poznałam mojego misiami 21 lat a on 27 [emoji16] już ponad 5 lat razem i juz się trochę razem "zestarzelismy" [emoji16]Mój w tym roku 39 i jest między nami 8 lat różnicy.
To mozna swietowac niedlugo [emoji1]A ja z marca [emoji16]
Ja z moim od 15 roku zycia... Niedlugo 12 lat minie. Ale ten czas leci...To też ładna różnica [emoji16] ja jak poznałam mojego misiami 21 lat a on 27 [emoji16] już ponad 5 lat razem i juz się trochę razem "zestarzelismy" [emoji16]
Smieje sie, że na urodziny fundne sobie usg 4D w prezencie[emoji16] prenatalne drugie mam 6 marca a początkowo myślałam, że będę miała 11 (dzień przed urodzinami ) [emoji16][emoji16]To mozna swietowac niedlugo [emoji1]