oposom
Zaangażowana w BB
Wrzucam fotkę Kropka z wczoraj W środku cień zarodka.
Och cudo, nie mogę się doczekac mojej wizyty, już tupie nogami [emoji87]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wrzucam fotkę Kropka z wczoraj W środku cień zarodka.
Ale piekny kropekWrzucam fotkę Kropka z wczoraj W środku cień zarodka.
Ja też już tupię nogami z niecierpliwości, niech już będzie czwartekOch cudo, nie mogę się doczekac mojej wizyty, już tupie nogami [emoji87]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
To ja chyba najpozniej z was wszystkich bo 24.11 idę ale kropka wam pokaze :-) jak juz bedzieJa też już tupię nogami z niecierpliwości, niech już będzie czwartek
To ja chyba najpozniej z was wszystkich bo 24.11 idę ale kropka wam pokaze :-) jak juz bedzie
ja nie mam w ogole jeszcze ustalonego terminy, lekarz kazał dzwonić jak beta będzie powyżej 1000, a ja najchętniej szłabym dopiero koło 8 tygodnia, żeby oszczędzić sobie stresuTo ja chyba najpozniej z was wszystkich bo 24.11 idę ale kropka wam pokaze :-) jak juz bedzie
Ja też 155 hahskoro o wzroście xD 155 cm do kochania haha