reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

A ja z powrotem w szpitalu. Pojechaliśmy w piatek w nocy na IP. Mialam bole brzucha i mega skurcze. Zostalam juz na oddziale. Po lekach minęło okolo 5 nad ranem. Do tego wymiotowalam. Lekarze mowia, ze moglam miec jeszcze komplikacje po zabiegu zalozenia szwu albo silna reakcje w ramach nietolerancji pokarmowej. Od wczoraj nic sie nie dzieje, leki mam doraznie. Mam nadzieje, ze Stasiu to przetrwal. Jutro bedzie pewnie USG.

reklama
A ja z powrotem w szpitalu. Pojechaliśmy w piatek w nocy na IP. Mialam bole brzucha i mega skurcze. Zostalam juz na oddziale. Po lekach minęło okolo 5 nad ranem. Do tego wymiotowalam. Lekarze mowia, ze moglam miec jeszcze komplikacje po zabiegu zalozenia szwu albo silna reakcje w ramach nietolerancji pokarmowej. Od wczoraj nic sie nie dzieje, leki mam doraznie. Mam nadzieje, ze Stasiu to przetrwal. Jutro bedzie pewnie USG.
O matko. Bieda. Przetrwacie oboje.[emoji173] Współczuję i mocno Was tule[emoji182]

Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom

O kurczę biedna :( ostatnio czas dla nas wszystkich jakiś taki stresujący a myślałam że 2 trymestr będzie już dużo spokojniejszy oby już tak zostało i wszystko było oki. Pisz na bieżąco co i jak :) . Trzymaj się. Z malutkim na pewno wszystko wporzadku :)

Ojej kochana tak mi przykro. Mam nadzieje, ze juz bedzie dobrze. Trzymajcie sie z synkiem!

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Trzymaj się, na pewno będzie dobrze. Tylko pamiętaj jak najmniej się martwić i pozytywnie myśleć.

Dziewczyny trudno was nadgonić. Ja normalnie przed ciążą miałam problemy z włosami i cerą. Codziennie do mycia włosy bo na koniec dnia wyglądałam zawsze jakbym maraton przebiegła. Teraz włosy co 2 dni mogę myć i chciałabym żeby tak zostało.
Mój mąż też wczoraj jakieś sceny robił. Zastanawiam się czasami że może to on jest w ciąży, a nie ja. Dziś też zaczynał, że musi wszystko robić w domu, że w pracy mnóstwo roboty i do fryzjera nie ma kiedy iść itp.
Ja do męża: Spoko maszynkę mamy w domu kiedyś tam kupioną, więc daj pierwszy raz w życiu będę obcinać włosy ale może dam radę. I efekt nawet mi się podoba. Lepiej wygląda niż jak od fryzjera wracał :D Teściowa nawet z tekstem, że w końcu na dobrego fryzjera trafił. :)

Trzymaj się, na pewno będzie dobrze. Tylko pamiętaj jak najmniej się martwić i pozytywnie myśleć.

Dziewczyny trudno was nadgonić. Ja normalnie przed ciążą miałam problemy z włosami i cerą. Codziennie do mycia włosy bo na koniec dnia wyglądałam zawsze jakbym maraton przebiegła. Teraz włosy co 2 dni mogę myć i chciałabym żeby tak zostało.
Mój mąż też wczoraj jakieś sceny robił. Zastanawiam się czasami że może to on jest w ciąży, a nie ja. Dziś też zaczynał, że musi wszystko robić w domu, że w pracy mnóstwo roboty i do fryzjera nie ma kiedy iść itp.
Ja do męża: Spoko maszynkę mamy w domu kiedyś tam kupioną, więc daj pierwszy raz w życiu będę obcinać włosy ale może dam radę. I efekt nawet mi się podoba. Lepiej wygląda niż jak od fryzjera wracał :D Teściowa nawet z tekstem, że w końcu na dobrego fryzjera trafił. :)

No proszę czyli super :) A facetami nie warto się przejmować oni są inni :D

Co do cery to mam super cera zero syfow. Nawet malowac sie nie musze jedynie tuszuje rzesy. Paznokcie tez mam mniej lamliwe. Wlosy hmmm musze isc na saune i pielęgnice i beda cudowne .

Wlasnie zjadlam batona takiego orzechy z miodem i dol oblany gorzka czekolada. Kupilam corce i mnie naszlo ,musialam jej jeden ukrasc. Zjadlam i znow poczulam malucha cudowne dwa punkniecia. Wazylam sie dzis na wadze....waga bez zmian stoji w miejscu. Dzinsy nadal dobre ciekawe jak dlugo jeszcze pochodze w rozmiarze 34/36.
@Dorotea. Trzymaj sie kochana dobrze ze pojechalas bo jestes pod opieka.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja włosy od dawna myje codziennie więc zadna roznica dla mnie, ale są gorsze to zauważyłam. Dorotea trzymaj się, na pewno wszystko jest dobrze :)

p19uqqmzxqi22hcj.png

Trzymajcie się :* będzie dobrze. Szybkiego powrotu do domku :*

reklama
Do góry