reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Agnieszka wszystkiego najlepszego i oby do lipca :) [emoji8]

p19uqqmzxqi22hcj.png

reklama
Dziękuję bardzo :D
Przepraszam, ale nie dam rady podziękować każdej osobno :oops:
Ale dziękuję bardzo za życzenia :D <3

Co do imprezy - dzisiaj leżę, jednak wczoraj spędziłam sporo na nogach i siedząc, i jakis taki lekki dyskomfort czuję, nie boli itd, ale coś mi mówi, że leżenie dzisiaj to dobry pomysł, więc poleżymy z mężem oglądając filmy ;)

Poza tym dostałam na urodziny trzy koszule nocne ciążowe/do karmienia :D i cienki szlafroczek, taki idealnie do spakowana do szpitala ;) koszule bardzo fajne, cienkie, sporo miejsca na brzuszek będzie, góra odpinana, więc też na po porodzie :)
Namierzyłam sklep, więc mogę podrzucić linka, ewentualnie mogę podrzucić linka za kilka dni, jak już wypiorę (nową bieliznę itd, zawsze najpierw porę), będzie wiadomo, jak się zachowają w praniu ;)

A potem spakuję torbę do szpitala, żeby jakby się znowu coś działo, to nie musieć tłumaczyć mężowi "w tej szafce po prawej na dole są papcie" itd, i mam nadzieję, że jednak torba się już nie przyda, a do porodu i tak będzie trzeba spakować od nowa, ale spakuję - na takiej zasadzie, jak czasem biorę parasol, żeby nie padał deszcz [emoji14] ;)
Dzień dobry :)

Czy któraś z Was ma problemy z cera...? Ja ostatni raz miałam pod koniec podstawówki, a teraz pryszcze na szyi, dekolcie głównie... ble [emoji58]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Oj tak, odkąd jestem w ciąży to masakra, ale już jest sporo lepiej...
U mnie bardzo się poprawiło po zwiększeniu dawki euthyroxu, więc - przy okazji badań może sprawdź na wszelki wypadek tarczycę - tak żeby spać spokojniej, że wszystko ok..

0d1yrjjgtd95fou3.png

Dziękuję bardzo :D
Przepraszam, ale nie dam rady podziękować każdej osobno :oops:
Ale dziękuję bardzo za życzenia :D <3

Co do imprezy - dzisiaj leżę, jednak wczoraj spędziłam sporo na nogach i siedząc, i jakis taki lekki dyskomfort czuję, nie boli itd, ale coś mi mówi, że leżenie dzisiaj to dobry pomysł, więc poleżymy z mężem oglądając filmy ;)

Poza tym dostałam na urodziny trzy koszule nocne ciążowe/do karmienia :D i cienki szlafroczek, taki idealnie do spakowana do szpitala ;) koszule bardzo fajne, cienkie, sporo miejsca na brzuszek będzie, góra odpinana, więc też na po porodzie :)
Namierzyłam sklep, więc mogę podrzucić linka, ewentualnie mogę podrzucić linka za kilka dni, jak już wypiorę (nową bieliznę itd, zawsze najpierw porę), będzie wiadomo, jak się zachowają w praniu ;)

A potem spakuję torbę do szpitala, żeby jakby się znowu coś działo, to nie musieć tłumaczyć mężowi "w tej szafce po prawej na dole są papcie" itd, i mam nadzieję, że jednak torba się już nie przyda, a do porodu i tak będzie trzeba spakować od nowa, ale spakuję - na takiej zasadzie, jak czasem biorę parasol, żeby nie padał deszcz [emoji14] ;) Oj tak, odkąd jestem w ciąży to masakra, ale już jest sporo lepiej...
U mnie bardzo się poprawiło po zwiększeniu dawki euthyroxu, więc - przy okazji badań może sprawdź na wszelki wypadek tarczycę - tak żeby spać spokojniej, że wszystko ok..

0d1yrjjgtd95fou3.png
Jak masz sprawdzony sklep to podrzucić linka. Ja kupiłam w zeszłej ciąży na allegro 2 koszule, które pomimo napisu na metce koło bawełny nawet nie leżały. Byly okropne, pocilam się w tym i czulam mega nieprzyjemnie. Obie wylądowały w koszu zaraz jak wróciłam do domu.

p19uqqmzxqi22hcj.png

Czy któraś z Was ma problemy z cera...? Ja ostatni raz miałam pod koniec podstawówki, a teraz pryszcze na szyi, dekolcie głównie... ble [emoji58]

Ja mam straszną cerę teraz :( Najgorzej czoło i skronie. Naprawdę pryszcze jak u nastolatki. Ja nigdy nie miałam takich problemów. Miałam skórę gładką jak niemowlak, bez przebarwień itp. Każdy mi zazdrościł.. Pierwszy trymestr się skończył więc mam nadzieję że te krosty też niedługo znikną...

Ja mam straszną cerę teraz :( Najgorzej czoło i skronie. Naprawdę pryszcze jak u nastolatki. Ja nigdy nie miałam takich problemów. Miałam skórę gładką jak niemowlak, bez przebarwień itp. Każdy mi zazdrościł.. Pierwszy trymestr się skończył więc mam nadzieję że te krosty też niedługo znikną...
Ja też mam cerę koszmarna, najgorzej broda. Ostatni raz takie kłopoty w liceum miałam. W 1 ciąży nie pamiętam czy tak było.

p19uqqmzxqi22hcj.png

reklama

Ja juz pisalam, ze poradzic sobie nie moge. Plecy, dekolt tez, ale twarz masakra. Najchetniej bym z domu nie wychodzila [emoji20]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Do góry