reklama
Dziękuję bardzo
Przepraszam, ale nie dam rady podziękować każdej osobno
Ale dziękuję bardzo za życzenia <3
Co do imprezy - dzisiaj leżę, jednak wczoraj spędziłam sporo na nogach i siedząc, i jakis taki lekki dyskomfort czuję, nie boli itd, ale coś mi mówi, że leżenie dzisiaj to dobry pomysł, więc poleżymy z mężem oglądając filmy
Poza tym dostałam na urodziny trzy koszule nocne ciążowe/do karmienia i cienki szlafroczek, taki idealnie do spakowana do szpitala koszule bardzo fajne, cienkie, sporo miejsca na brzuszek będzie, góra odpinana, więc też na po porodzie
Namierzyłam sklep, więc mogę podrzucić linka, ewentualnie mogę podrzucić linka za kilka dni, jak już wypiorę (nową bieliznę itd, zawsze najpierw porę), będzie wiadomo, jak się zachowają w praniu
A potem spakuję torbę do szpitala, żeby jakby się znowu coś działo, to nie musieć tłumaczyć mężowi "w tej szafce po prawej na dole są papcie" itd, i mam nadzieję, że jednak torba się już nie przyda, a do porodu i tak będzie trzeba spakować od nowa, ale spakuję - na takiej zasadzie, jak czasem biorę parasol, żeby nie padał deszcz [emoji14]
U mnie bardzo się poprawiło po zwiększeniu dawki euthyroxu, więc - przy okazji badań może sprawdź na wszelki wypadek tarczycę - tak żeby spać spokojniej, że wszystko ok..
Co do imprezy - dzisiaj leżę, jednak wczoraj spędziłam sporo na nogach i siedząc, i jakis taki lekki dyskomfort czuję, nie boli itd, ale coś mi mówi, że leżenie dzisiaj to dobry pomysł, więc poleżymy z mężem oglądając filmy
Poza tym dostałam na urodziny trzy koszule nocne ciążowe/do karmienia i cienki szlafroczek, taki idealnie do spakowana do szpitala koszule bardzo fajne, cienkie, sporo miejsca na brzuszek będzie, góra odpinana, więc też na po porodzie
Namierzyłam sklep, więc mogę podrzucić linka, ewentualnie mogę podrzucić linka za kilka dni, jak już wypiorę (nową bieliznę itd, zawsze najpierw porę), będzie wiadomo, jak się zachowają w praniu
A potem spakuję torbę do szpitala, żeby jakby się znowu coś działo, to nie musieć tłumaczyć mężowi "w tej szafce po prawej na dole są papcie" itd, i mam nadzieję, że jednak torba się już nie przyda, a do porodu i tak będzie trzeba spakować od nowa, ale spakuję - na takiej zasadzie, jak czasem biorę parasol, żeby nie padał deszcz [emoji14]
Oj tak, odkąd jestem w ciąży to masakra, ale już jest sporo lepiej...Dzień dobry
Czy któraś z Was ma problemy z cera...? Ja ostatni raz miałam pod koniec podstawówki, a teraz pryszcze na szyi, dekolcie głównie... ble [emoji58]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
U mnie bardzo się poprawiło po zwiększeniu dawki euthyroxu, więc - przy okazji badań może sprawdź na wszelki wypadek tarczycę - tak żeby spać spokojniej, że wszystko ok..
Jak masz sprawdzony sklep to podrzucić linka. Ja kupiłam w zeszłej ciąży na allegro 2 koszule, które pomimo napisu na metce koło bawełny nawet nie leżały. Byly okropne, pocilam się w tym i czulam mega nieprzyjemnie. Obie wylądowały w koszu zaraz jak wróciłam do domu.Dziękuję bardzo
A potem spakuję torbę do szpitala, żeby jakby się znowu coś działo, to nie musieć tłumaczyć mężowi "w tej szafce po prawej na dole są papcie" itd, i mam nadzieję, że jednak torba się już nie przyda, a do porodu i tak będzie trzeba spakować od nowa, ale spakuję - na takiej zasadzie, jak czasem biorę parasol, żeby nie padał deszcz [emoji14] Oj tak, odkąd jestem w ciąży to masakra, ale już jest sporo lepiej...
@_agnieszka_ spełnienia marzeń kochana :*
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Jola92
Fanka BB :)
Ja mam straszną cerę teraz Najgorzej czoło i skronie. Naprawdę pryszcze jak u nastolatki. Ja nigdy nie miałam takich problemów. Miałam skórę gładką jak niemowlak, bez przebarwień itp. Każdy mi zazdrościł.. Pierwszy trymestr się skończył więc mam nadzieję że te krosty też niedługo znikną...Dzień dobry
Czy któraś z Was ma problemy z cera...? Ja ostatni raz miałam pod koniec podstawówki, a teraz pryszcze na szyi, dekolcie głównie... ble [emoji58]
Ja też mam cerę koszmarna, najgorzej broda. Ostatni raz takie kłopoty w liceum miałam. W 1 ciąży nie pamiętam czy tak było.Ja mam straszną cerę teraz Najgorzej czoło i skronie. Naprawdę pryszcze jak u nastolatki. Ja nigdy nie miałam takich problemów. Miałam skórę gładką jak niemowlak, bez przebarwień itp. Każdy mi zazdrościł.. Pierwszy trymestr się skończył więc mam nadzieję że te krosty też niedługo znikną...
Link do: Koszule nocne ciążowe
więcej o jakości tkaniny napiszę po praniu, na teraz wyglądają naprawdę przyzwoicie, dużo lepiej niż standardowe koszule czy piżamy, które można kupić w którymś z marketów itd. Po praniu wrzucę fotkę wykończeń, itd.
więcej o jakości tkaniny napiszę po praniu, na teraz wyglądają naprawdę przyzwoicie, dużo lepiej niż standardowe koszule czy piżamy, które można kupić w którymś z marketów itd. Po praniu wrzucę fotkę wykończeń, itd.
martaaa515
Dobrze [emoji4] czyściutko na dole [emoji4] ciągnie czasem podbrzusze ale widocznie tak musi być [emoji4] a Ty jak tam?A Ty Martus jak dziś się czujesz?
Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
reklama
Margana
Ja juz pisalam, ze poradzic sobie nie moge. Plecy, dekolt tez, ale twarz masakra. Najchetniej bym z domu nie wychodzila [emoji20]Dzień dobry
Aniołek[*]8.08.2017
Podziel się: