reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Mi plamienie zaczęło się wtedy dzień po noszeniu leżaków w żłobku... Ewidentnie się nadwyrężyłam... Ale jeśli będziesz spokojniejsza to sprawdź

p19u3e3krp4wuedk.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Narazie poleże lekarka mówi że pewnie nic się nie stało, że to tylko ostrzeżenie że mam się tak nieforsowac , ta torba nie była jakaś mega ciężka i w sumie że sklepu do auta i z auta do domu więc to tylko chwilkę ja nioslam, ale jak widać moja dzidzia dba o to żebym najlepiej nie robiła już nic ..moja kochana kruszynka

reklama
O kurczę to ja mam taką koleżankę pamiętam jak dzis siedzimy w knajpce (na zewnątrz)goraco było że zemnie się lalo a Ona mowi ze jej zimno i miała gęsią skórkę :D często to wspominamy bo to było niesamowite normalnie
To ja też tak mam ;) w pracy chłopaki w sweteach, a ja krótki rękawek ;)
No ale ja przy temperaturze +5 nadal chodziłam w krótkim rękawku do pracy (w sensie bez kurtki) - przecież kilkanaście minut spacerkiem mogę przejść i nie zmarznę w tym czasie, no nie? ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Narazie poleże lekarka mówi że pewnie nic się nie stało, że to tylko ostrzeżenie że mam się tak nieforsowac , ta torba nie była jakaś mega ciężka i w sumie że sklepu do auta i z auta do domu więc to tylko chwilkę ja nioslam, ale jak widać moja dzidzia dba o to żebym najlepiej nie robiła już nic ..moja kochana kruszynka
Odpoczywaj :*

p19u3e3krp4wuedk.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Dziewczyny kurde nie wiem co robić :( byłam na zakupach i tak zaczęło mnie na dole tam ciągnąć wszystko po noszeniu torby i teraz byłam na wc i trochę krwi w sluzie mi się pojawiło na prawdę odrobinka, ale nie wiem czy mam jechać do lekarza może?:(
Jak masz możliwość to zadzwoń do lekarza. Co z nami jest ostatnio? [emoji57][emoji57]

oar8qqmzxfkhrczb.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)

To daje nadzieję, że i mnie w końcu się uspokoi, a nie dopiero po porodzie.... ;)

Onaszczęsliwa - leż grzecznie, i już nie rób więcej takich zakupów!
Trzymam kciuki, żeby to było jednorazowe "postraszenie", wiem, jak bardzo to stresuje....

0d1yrjjgtd95fou3.png

No właśnie chyba zrezygnuje całkowicie z zakupów bo po dzisiejszym "wybryku " mam dosyć..

Dokładnie tak - nie forsować się, nie nosić torby z zakupami i dużo odpoczywać :)
Trzymam kciuki, żeby już był spokój

0d1yrjjgtd95fou3.png

Syna Konrada, który ma 6 lat i urodził się w maju. Drugi syn Grzegorz, patrzy na nas z góry i pewnie czuwa nad naszym skarbem. który rozwija się w brzuszku.
Problemy mam z mdłościami. Spokój miałam tylko na dwa dni 1 i 2 stycznia, a zaczęło się 27 grudnia. Mleka i produktów nabiałowych nie toleruję, a zawsze rano zaczynałam płatkami z mlekiem. W ciągu dnia był jogurcik, a teraz nic z tego.
Wspolczuje straty[emoji20] Jest nas tu wiele w podobnej sytuacji i bardzo sie wspieramy.
Moja corcia tez 6 lat, wiec mamy podobnie [emoji5]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

O kurczę to ja mam taką koleżankę pamiętam jak dzis siedzimy w knajpce (na zewnątrz)goraco było że zemnie się lalo a Ona mowi ze jej zimno i miała gęsią skórkę :D często to wspominamy bo to było niesamowite normalnie
Fakt, że mały u mnie wcześniak i na początku nie trzymał temperatury ale córka o czasie i też marzła w lipcu w rożku leżała ☺️ więc to wszystko od dziecka zależy ☺️ moje za mną to mają ☺️

reklama
Dopiszcie się dziewczyny w wątku z wizytami, to zaktualizuję :)
(na podstawie wpisów tutaj bardzo ciężko, bo tyle produkujecie, że nie nadążam :oops:)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Do góry