reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja tez jestem wzdeta strasznie, zaczelam 5 tydzien a wygladam jak w 3 miesiacu
To ja też wzdęta mocno.

Z objawów. Co chwilę latalam siku zanim zasnelam. Teraz po wstaniu juz drugi raz poszlam a wstalam 20 minit temu he he

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
Hej :)
Witam się. Zmagania z dniem dzisiejszym trwają już na dobre u mnie ;)
Przyczepiła się do mnei niezbyt przyjemna dolegliwość, a mianowicie czuję w brzuchu balon i to przeszkadza mi spać na brzuchu i generalnie jakieś mało to przyjemne... a i kłaczek w gardle zniechęca do jedzenia, choć może to i lepiej z tym niejedzeniem...hahahahaha... Tak wiem to taka drobnostka w porrównaniu z rzyganiem i innymi hardkorami ale nic nie poradze, ze u mnie tylko tak.
Miłego piątku
A ja zauważyłam, że jakoś od 4 tygodnia mam problemy z jelitami i jakieś drobne rozwolnienia. Jestem ciekawa kiedy mi to przejdzie o_O

Elodia to ja nie sikam co chwilę, raczej tak jak normalnie. Trzymam kciuki za dzisiejszą betę :)

A macie tak, że gdy siedzicie i lekko się pochylicie czujecie jakbyście miały wielki brzuch? Bo ja lekko się pochylę i czuję ucisk w żołądku.

Hej hej hej;p widzę że niektóre ciągnie do niezdrowego jedzonko ;p to i ja się przyznam wczoraj mi zeszło z klientkami
Mąż był już w domu to zajechchalam do araba po gyrosa. Matko bosko! Baraninka! Fryteczki!..mmmm

Mąż tylko jak zobaczył to musiał to powiedziec. !
- o widzę że ty masz średnia porcję jak ja;)

To mu odpowiedzialam że też byłam w pracy i też jestem głodna! Hahah

Tak wg wiecie co. Szukałam synowi kurtki zimowej z Zygzakiem McQueenem i wszystko drogie jak cholera a badziewie. Wczoraj trafiłam na koniec licytacji i wylicytowała nowa zimowa za Uwaga 26 zł! OMG! Cenę maksymalna dałam 80 zł a wchodze rano a tam wygrałeś licytacje A 26 zł. Myślałam że walne.

Hahaha!

Ale wam fajnie że sobie idziecie na l4;). Z jednej strony zazdroszczę a z drugiej kurde zanudziła bym się te 8 MSC w domu;(

Do marca muszę pracować;(

Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom

A ja zauważyłam, że jakoś od 4 tygodnia mam problemy z jelitami i jakieś drobne rozwolnienia. Jestem ciekawa kiedy mi to przejdzie o_O

Ja mam to samo od paru dni.

Kinga, super że przeszło! Trzymam kciuki żeby nie wróciło :)

I mój dzisiejszy test (pink test, express czułość 25)
1510293939-5534fda596fe1172-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Hej hej hej;p widzę że niektóre ciągnie do niezdrowego jedzonko ;p to i ja się przyznam wczoraj mi zeszło z klientkami
Mąż był już w domu to zajechchalam do araba po gyrosa. Matko bosko! Baraninka! Fryteczki!..mmmm

Tak wg wiecie co. Szukałam synowi kurtki zimowej z Zygzakiem McQueenem i wszystko drogie jak cholera a badziewie. Wczoraj trafiłam na koniec licytacji i wylicytowała nowa zimowa za Uwaga 26 zł! OMG! Cenę maksymalna dałam 80 zł a wchodze rano a tam wygrałeś licytacje A 26 zł. Myślałam że walne.

Hahaha!

Ale wam fajnie że sobie idziecie na l4;). Z jednej strony zazdroszczę a z drugiej kurde zanudziła bym się te 8 MSC w domu;(

Za mną wczoraj chodziły frytki z maka :p
Super, że udało Ci się tak tanio wylicytować kurtkę, pochwal się :)
No ja też trochę zazdroszczę dziewczynom l4 ale pewnie wytrzymałabym max 2 tygodnie a potem by mnie nosiło :p
A czemu do marca musisz pracować?

Elodia to ja nie sikam co chwilę, raczej tak jak normalnie. Trzymam kciuki za dzisiejszą betę :)

A macie tak, że gdy siedzicie i lekko się pochylicie czujecie jakbyście miały wielki brzuch? Bo ja lekko się pochylę i czuję ucisk w żołądku.
Ola ja tez mam problemy z jelitami od samego poczatku, teraz troche spokojniej. I tez takie uczucie. I tak jak Elodia sikam ciagle☺

Hahaha!

Super, Ci sie udalo z ta kurtka☺

reklama
Do góry