reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Teraz tylko sie cieszyc.

Dziewczyny wam tez te tygodnie tak szybko zlecialy?

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
No dopiero co był 5 a tu juz 13 się kończy [emoji2]

w4sqgzu395zb6ngs.png

reklama
U mnie znow maluch jest mniejszy. Ale wiem ze owulacja byla pozniej. Poza tym moja cala 3 zawsze byla mniejsza i termin z usg wypadal mi pozniej niz z om.

To wcale nie oznacza powodu do paniki kochana jest dobrze serduszko bije i będzie tak dobrze ze lepiej nie bd mogło byc[emoji4][emoji4][emoji4]

w4sqgzu395zb6ngs.png

To wcale nie oznacza powodu do paniki kochana jest dobrze serduszko bije i będzie tak dobrze ze lepiej nie bd mogło byc[emoji4][emoji4][emoji4]

w4sqgzu395zb6ngs.png
Oczywiscie ze tak .wszystko ma na miejscu serce bije i to najwazniejsze.
U mnie leci juz 15 tydzien. W 20 mam zamiar zabrac core na 3d. Moze wtedy okaze sie ze bedzie miala wymarzona siostre.
Dzis wychowawczyni Mateusza mnie zaczepila i sie pyta jak sie czuje itd. I nagle pyta ktory mc. Ja mowie ze weszlam w 4 a ona ze chyba zaruje bo chuda i plaska jestem tak jal zawsze[emoji12]

Oczywiscie ze tak .wszystko ma na miejscu serce bije i to najwazniejsze.
U mnie leci juz 15 tydzien. W 20 mam zamiar zabrac core na 3d. Moze wtedy okaze sie ze bedzie miala wymarzona siostre.
Dzis wychowawczyni Mateusza mnie zaczepila i sie pyta jak sie czuje itd. I nagle pyta ktory mc. Ja mowie ze weszlam w 4 a ona ze chyba zaruje bo chuda i plaska jestem tak jal zawsze[emoji12]

No proszę hehe oby zdrowe tego życzę z całego serducha [emoji2]

w4sqgzu395zb6ngs.png

No proszę hehe oby zdrowe tego życzę z całego serducha [emoji2]

w4sqgzu395zb6ngs.png
Dziekuje i wzajemnie ,nie moze byc inaczej. Ciaza byla w jakim sensie zaskoczeniem ale slciesze sie mimo ze mega plany nam pokrzyzowala.

Dziewczyny cholera nie pamietam juz jak to jest ale czy to mozliwe zeby czuc juz ruchy? Czasem mam takie uczucie pukniecia w macicy

Dziekuje i wzajemnie ,nie moze byc inaczej. Ciaza byla w jakim sensie zaskoczeniem ale slciesze sie mimo ze mega plany nam pokrzyzowala.

Dziewczyny cholera nie pamietam juz jak to jest ale czy to mozliwe zeby czuc juz ruchy? Czasem mam takie uczucie pukniecia w macicy

No właśnie ja też mam ale u mnie chyba za wcześnie bo jak się dziś wierzgalo niuni na usg to.nie czułam a z 1 córcia to już w 16 tyg poczułam gilania hehe[emoji1]

w4sqgzu395zb6ngs.png

reklama
Do góry