reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Dzięki Dziewczyny, staram się myśleć pozytywnie....
jeszcze dwa dni, wizyta na 7:30...

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Super gratuluje,zdrowy bobas to i mama szczesliwa.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
I to jak normalnie cała zaryczana ze szczęścia [emoji1] a te serduszko jak pięknie bilo tak się bałam bo poprzednia wizyta była 12.12 tak długo czekalam i warto było usłyszeć to co dziś ze wszystko jest tak.dobrze ze lepiej się już nie da [emoji4]

w4sqgzu395zb6ngs.png

U mnie znow maluch jest mniejszy. Ale wiem ze owulacja byla pozniej. Poza tym moja cala 3 zawsze byla mniejsza i termin z usg wypadal mi pozniej niz z om.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Z tego co wiem, to na tym etapie dzieci rosną w różnym tempie, i po prostu maleństwo urosło trochę szybciej ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png
To chyba dobrze ? Bo pytałam lekarza czy coś go nie pokoi to mówił ze nie ze jest ok i mogę być bardzo spokojna [emoji4] a tego 24.01 to już może poznamy czy chłopak czy dziewuszka [emoji4] jak mi pupy nie wypnie [emoji2]

w4sqgzu395zb6ngs.png

reklama
Do góry