reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Super, ze wszystko ok. I gratuluje ( prawdopodobnie) corci [emoji3]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
Dziękuję bardzo jestem taka szczęśliwa teraz po woli można kupowac ciuszki chociaż wszystko mam po mojej Oliwci bo juz wszystko było gotowe jak ja straciłam w 37 tygodniu ciąży

Mam pytanie czy Twój jak pisze też mu się zdarza ominąć literę y. Bo u nas się zdarza chociaż nie w każdym wyrazie ale np pisze Sylwester ze słuchu i muszą ją cofnąć żeby przeliterowala
mysle ze kwesia czasu.przez pierwsza klasie dzieci moga jeszcze gubic litery czy pisac lustrzane odbicie czy miec problemy ze sluchem fonematycznym szczegonie dzieci z konca roku.Moja latka wogole ma problem z gloskowaniem ze sluchu zle rozumie myli gloski, b i d czytajac myli .mam nadzieje ze nie skonczy sie dysleksja ale mam nadzieje ze to wina nie dosluchu czekamy na usuniecie migdalow i licze ze bedzie poprawa

Teraz ponad 6,ale odkleil mu sie jak mial 4,5 roku.
Nie stresuj sie.
Zacznie sie bawic pitolkiem i wszystko sie ladnie odklei.
Nie stosowalam niczego.

Nowaja16- super,ze wizyta sie udala. Gratuluje malutkiej.

A mi cos znowu serce kolacze. Zdarzalo mi sie raz na jakis czas przed ciaza,ale ostatnio codziennie :confused: ktoras z Was tez moze tak ma?
moj ma wlasnie zalecone bawic sie po masci sterydowej ale robi pare sekund i mowi ze nie lubi nudzi mu sie

u niego calkiem zamkniete raz jakby troche otwrzyl i wygladalo ze troche roph i krwi wystraszulsm sie bo byly swieta .a teraz calkiem znow zamkniete
Jl
Ja smaruje cutivate ale dopiero parę dni mam smarować 7 dni później naciągane Przerwa o znowu a ty? Tylko że u mnie synek nie są się dotknac

reklama
Do góry