reklama
Nowaja16
Fanka BB :)
Dziękuję bardzo jestem taka szczęśliwa teraz po woli można kupowac ciuszki chociaż wszystko mam po mojej Oliwci bo juz wszystko było gotowe jak ja straciłam w 37 tygodniu ciążySuper, ze wszystko ok. I gratuluje ( prawdopodobnie) corci [emoji3]
Aniołek[*]8.08.2017
mysle ze kwesia czasu.przez pierwsza klasie dzieci moga jeszcze gubic litery czy pisac lustrzane odbicie czy miec problemy ze sluchem fonematycznym szczegonie dzieci z konca roku.Moja latka wogole ma problem z gloskowaniem ze sluchu zle rozumie myli gloski, b i d czytajac myli .mam nadzieje ze nie skonczy sie dysleksja ale mam nadzieje ze to wina nie dosluchu czekamy na usuniecie migdalow i licze ze bedzie poprawaMam pytanie czy Twój jak pisze też mu się zdarza ominąć literę y. Bo u nas się zdarza chociaż nie w każdym wyrazie ale np pisze Sylwester ze słuchu i muszą ją cofnąć żeby przeliterowala
ile ma twoj synek.? Moj w lutym 5 lat i tez sie boje zabieguOjej no to zdrówka dla małego, niech się szybko zagoi i już żeby było dobrze, ka mam znowu problem u synka z przyklejonym napletkiem już mu schodzi do połowy ale ciężko to idzie a zabiegu chciałabym uniknac
Agatka29
W marcu 3 latkaile ma twoj synek.? Moj w lutym 5 lat i tez sie boje zabiegu
moj ma wlasnie zalecone bawic sie po masci sterydowej ale robi pare sekund i mowi ze nie lubi nudzi mu sieTeraz ponad 6,ale odkleil mu sie jak mial 4,5 roku.
Nie stresuj sie.
Zacznie sie bawic pitolkiem i wszystko sie ladnie odklei.
Nie stosowalam niczego.
Nowaja16- super,ze wizyta sie udala. Gratuluje malutkiej.
A mi cos znowu serce kolacze. Zdarzalo mi sie raz na jakis czas przed ciaza,ale ostatnio codziennie ktoras z Was tez moze tak ma?
u niego calkiem zamkniete raz jakby troche otwrzyl i wygladalo ze troche roph i krwi wystraszulsm sie bo byly swieta .a teraz calkiem znow zamknieteA ma coś odkkejonego? Bo u nas taka mniejsza połowa schodzi,
Agatka29
Jlu niego calkiem zamkniete raz jakby troche otwrzyl i wygladalo ze troche roph i krwi wystraszulsm sie bo byly swieta .a teraz calkiem znow zamkniete
Ja smaruje cutivate ale dopiero parę dni mam smarować 7 dni później naciągane Przerwa o znowu a ty? Tylko że u mnie synek nie są się dotknac
reklama
Podziel się: