Mój syn wymyslił Paulinkę i tak mi się to już utrwaliło, że jeśli będzie dziewczynka to chyba rzeczywiście Paulinka Z chłopcem problem bo podobają mi się tylko 2 imiona - Patryk i Piotr. Patryka już mam, a Piotrka ma siostra. No i klops
reklama
Ja też uwielbiam gorące kąpiele, ale odkąd wiem o ciąży, to albo chłodny prysznic albo chłodna kąpiel.... Ale - czego się nie robi dla swojej Kruszynki...Uwielbiam cieple kapiele i wlasciwie teraz codzienne bralam a teraz przeczytalam ze lepiej prysznic bo goraca woda moze wywolac skurcze i poronienie lub przedwczesny porod
Ja też planuję przeprowadzkę, i jeśli chodzi o łazienkę to (będę się chwalić ) będę miała "łazienkę swoich marzeń"... Z dwuosobową wanną i dużym oddzielnym prysznicem z deszczownicą, a nie tak jak teraz wanna, zasłonka i słuchawka na wężu... Tylko jeszcze od planów do zrealizowania przeprowadzki zostało trochę pracy, a odkąd leżę to d.. Ja nic nie robię, a mąż zamiast jeździć na budowę zajmuje się mną, więc oby do czerwca się udało przeprowadzić.... Ech....Ja niestety mam tylko prysznic.. A w nowym mieszkaniu też będzie pewnie prysznic więc nawet nie mam możliwości kąpieli buuuu..
Wlasnie mialam pisac! Normalnie chodze zjesc obiad do restauracji jakos 2km od domu we wtorki, zeby sobie zrobic spacer i jak wracam, to w niektorych momentach jest minimalnie po gore. Nigdy nie mialam problemow z tym, a dzisiaj serce mi zaczelo walic po pierwszej gorce tak, ze sie az zatrzymalam i musialam poczekac z 10 minut. Kazde kolejne wzgorze to samo. Specjalnie poszlam na wszelki wypadek glowna droga, mimo ze normalnie chodze skrotem za domami, ale jakas paranoja mi sie zrobila, ze jak tamtedy pojde i upadne to nikt mnie nie znajdzie przez caly dzien. Strasznie sie zestresowalam. Zazwyczaj chodze bardzo szybko, ale teraz nawet bardzo powolnym krokiem mi sie tak robilo. Czy to jest normalne?A mi cos znowu serce kolacze. Zdarzalo mi sie raz na jakis czas przed ciaza,ale ostatnio codziennie ktoras z Was tez moze tak ma?
Margana
Fanka BB :)
A ja mam dwa w jednym- wanne i prysznic [emoji3] Ale z wanny i tak tylko corka vzasem kozysta [emoji6]Ja też uwielbiam gorące kąpiele, ale odkąd wiem o ciąży, to albo chłodny prysznic albo chłodna kąpiel.... Ale - czego się nie robi dla swojej Kruszynki...
Ja też planuję przeprowadzkę, i jeśli chodzi o łazienkę to (będę się chwalić ) będę miała "łazienkę swoich marzeń"... Z dwuosobową wanną i dużym oddzielnym prysznicem z deszczownicą, a nie tak jak teraz wanna, zasłonka i słuchawka na wężu... Tylko jeszcze od planów do zrealizowania przeprowadzki zostało trochę pracy, a odkąd leżę to d.. Ja nic nie robię, a mąż zamiast jeździć na budowę zajmuje się mną, więc oby do czerwca się udało przeprowadzić.... Ech....
Aniołek[*]8.08.2017
Margana
No wreszcie corka odstawiona do przedszkola i mozna pospac [emoji3]
Dziewczyny snilo mi sie, ze zwinelam lekarzowi z gabinetu glowine do usg dopochwowego, podlaczywam sobie do komputeta i co chwile robilam usg [emoji23][emoji23][emoji23] Obrazy dziecka byly takie wyrazne. Probowalam oczywiscie dopatrzec sie plci, ale jeszcze bylo za wczesnie i nie bylo widac [emoji6]
Aniołek[*]8.08.2017
Dziewczyny snilo mi sie, ze zwinelam lekarzowi z gabinetu glowine do usg dopochwowego, podlaczywam sobie do komputeta i co chwile robilam usg [emoji23][emoji23][emoji23] Obrazy dziecka byly takie wyrazne. Probowalam oczywiscie dopatrzec sie plci, ale jeszcze bylo za wczesnie i nie bylo widac [emoji6]
Aniołek[*]8.08.2017
Dorotea.
Cala noc nie spalam i to nie ze stresu. Leze w takiej sali, ze blisko mam i na polozniczy i na trakt porodowy. Wczoraj od 21 do 3 rano dziewczyna tak sie darla rodzac, ze caly oddział nie spal. Nie slyszalam jeszcze czegos takiego, a sama jestem tez po jednym porodzie. Niech tam sobie rodzi jak umie, lubi, ale moje nerwy w nocy nie byly tego warte. A po tej 3 na przemian do teraz budzily sie z placzem noworodki...masakra. Po operacji moze pospie w dzien, bo zmeczona jestem bardzo :/ jak nie bedzie tlumu odwiedzajacych u kolezanek :/
oliwka_11
Moderatorka mama X 3 i 👼
Jeju wspolczuje ci nocki ,ja padlam o 21 tak mnie glowa bolala ze szok. Mnoe zawsze boli z tylu nie moglam glowy podniesc z poduszki wszystko mnoe wkur....... I D.i dzieciakom sie oberwalo bo bylam jak osa wszystko mnie draznilo. Teraz znow bania cmi. Chyba musze cisnienie zmierzyc....vo zawsze jak mialam za wysokie to wlasnie tyl glowy tak mnie boli.Cala noc nie spalam i to nie ze stresu. Leze w takiej sali, ze blisko mam i na polozniczy i na trakt porodowy. Wczoraj od 21 do 3 rano dziewczyna tak sie darla rodzac, ze caly oddział nie spal. Nie slyszalam jeszcze czegos takiego, a sama jestem tez po jednym porodzie. Niech tam sobie rodzi jak umie, lubi, ale moje nerwy w nocy nie byly tego warte. A po tej 3 na przemian do teraz budzily sie z placzem noworodki...masakra. Po operacji moze pospie w dzien, bo zmeczona jestem bardzo :/ jak nie bedzie tlumu odwiedzajacych u kolezanek :/
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Wiolka1980
CudoMoje maleństwo
ookatkaoo1993
No to my mamy górę w remoncie i tam będą pokoje dzieci i łazienka;p na dole mamy prysznic to na górze chciałam właśnie wannę;p jest wielka;p mam nadzieję że zanim urodzę to jeszcze sie w niej położę hahah;pA ja mam dwa w jednym- wanne i prysznic [emoji3] Ale z wanny i tak tylko corka vzasem kozysta [emoji6]
Aniołek[*]8.08.2017
Witam się z rana
reklama
martaaa515
Ja też uwielbiam kąpiele ale w ciąży zrezygnowałam z nich całkiem. Pewnie to był przypadek ale raz się wykąpałam i na drugi dzień zaczęłam plamić. Przestraszyło mnie to na tyle, że wannę omijam szerokim łukiem [emoji4] ale prysznic to nie to samo niestety...Uwielbiam cieple kapiele i wlasciwie teraz codzienne bralam a teraz przeczytalam ze lepiej prysznic bo goraca woda moze wywolac skurcze i poronienie lub przedwczesny porod
Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
Podziel się: