reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Czesc. Czy są tu mamy z okolicy Warszawy? Mam dużo ubranek dla chlopca. Kilka na 62 i dużo 68,74. Pisze do Was bo urodziłam lipiec 2017 więc rozmiaru będą się pokrywać z porami roku. Oczywiście rozmiary na cały rok. Dopóki nie urodzisz. Mogę również dorzucić kocyk do wózka i do łóżeczka.
Cena niewygorowana za zestaw w zależności kiedy chcesz kupić (jak w czerwcu będzie więcej rozmiarów i cena wyższa, jak w lutym cena niższa i mniej ubranek)
Możliwość wysłania zdjęć w wiadomości prywatnej aby tutaj nie spamować. Proszę o kontakt.

reklama
Te tabelki z trymestrem i miesiącami - to tygodnie w trakcie czy skończone? Bo wydaje mi się, że w trakcie ;)

A zakupy piękne, zazdroszczę ;)
Ale ja zacznę oglądać po badaniach... ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png
W trakcie :)

f2w39n7303c24ozn.png

A czemu cie tak boli opinia kogos innego na temat ich wlasnego porodu? Chcesz zmuszac wszystkie kobiety do rodzenia silami natury? Jak ktos chce cesarke to niech ma cesarke, co ci do tego?
Nie że mnie boli i ok mogę to zrozumieć. Ale też jestem zdania, że mogłaby kobieta (nie musi) chociaż spróbować. Ale ok to indywidualna sprawa. Ja po prostu wyraziła swoją opinię a że kogoś zmuszam. A mam do tego pełne prawo.

f2w3yx8ddqkwmvgt.png

Marta 97 niestety jak ktoś ma wybór i jednak chce próbować sn np. Stalowa szyjka przy pierwszym porodzie. To bez sensu próbować. Bo w 95% nameczysz się 16 h a i tak trafisz na cesarke.
Nie ma czegoś takiego ze próbuje i jak nameczy się kilka h może jednak zmienić zdanie. nie ma co osądzać kobiet po tym jak rodziły, ważne ze urodziły.

Ale dziewczyny o czym Wy mowicie? Jaki wybor? Oficjalnie nie ma czefos takiego jak wybor rodzaju porodu ( nieoficjalnie wiadomo jak jest). Chyba, ze mowicie o kobietach, ktore juz mialy cc wczesniej, to wtedy faktycznie maja wybor.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

To i ja życzę Wam wszystkiego najlepszego w Nowym Roku.[emoji182]

Długie imprezy już nie dla mnie choć przynajmniej wytanczylam się.[emoji4]

Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
A co do porodu sn czy cc, to zawsze wychodzi gownoburza. Tak samo kp kontra mm i jeszcze szczepic czy nie szczepic. I zawsze w tych tematach są spiecia. Co moim zdaniem jest bez sensu, bo ważne, żeby matka i dziecko byli szczęśliwi. Ja bardzo chciałam rodzić sn i cieszę się, że mi się udało. Ja akurat boję się igieł zastrzykow, znieczulen, operacji itd.
Takie przemyślenia mam w Nowym Roku:-)

Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom

Szczęśliwego Nowego Roku [emoji16]
Cześć dziewczyny . Mam 38 lat i jestem 10t5d w ciąży bliźniaczej, to moja pierwsza ciąża na tym etapie po 7 poronieniach. Czy są tu podwójne ciężarówki ?
Mam brzuch jakbym była w 6 miesiącu. Od 3 dni bardziej rozpiera, ciągnie i pobolewa na szczęście nie towarzyszą temu skurcze. Do tego mam lekkie plamienie brązowe. Lekarz twierdzi że to macica się rozciąga a ja odchodzę od zmysłów.

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Szczęśliwego Nowego Roku [emoji16]
Cześć dziewczyny . Mam 38 lat i jestem 10t5d w ciąży bliźniaczej, to moja pierwsza ciąża na tym etapie po 7 poronieniach. Czy są tu podwójne ciężarówki ?
Mam brzuch jakbym była w 6 miesiącu. Od 3 dni bardziej rozpiera, ciągnie i pobolewa na szczęście nie towarzyszą temu skurcze. Do tego mam lekkie plamienie brązowe. Lekarz twierdzi że to macica się rozciąga a ja odchodzę od zmysłów.

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
Hej witamy Cie goraco na naszej grupie [emoji8] zycze nudnej ciazy i zdrowych dzieciakow [emoji8] napisz cos wiecej o sobie [emoji4]

Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry