reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Zespol Downa to nie delecja. To duplikacja, dziecko ma w efekcie 3 chromosomy w 21 parze zamiast 2.

Pappy nie robilam, tylko dokladne genetyczne usg u lekarza z certyfikatem. Moja ciaza to jedno wielkie ryzyko - szyjka jest niewydolna a teraz jeszcze ryzyko przodujacego lozyska :/ Genetyka martwi mnie najmniej...

Mnie tam nie ma :D prenatalne byly wczoraj, a następna wizyta 26.01 :)
Uzupełnione ;)

Jeśli mogę prosić, to dopisujcie się w tamtym wątku, będzie łatwiej aktualizować i się nie pogubić ;) :oops:

0d1yrjjgtd95fou3.png

Pierwsza ciaza wiek 37[emoji5][emoji5]corka zdrowa mimo to teraz robie znow nifty

Chce spokoj lub przygotowanie na wyzwanie mojego skarbenka i dac opieke taka taka bede w stanie
Oczywiscie mysle tylko pozytywnie tak jak wy
Moja mama 41 jak mnie urodzila. Mam jeszcze sioatre mlodsza o 2 lata [emoji6] Obie zdrowe [emoji3]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Do góry