Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
A to Nifty od ilu lat wykonuje się w Polsce bo z tego co wiem to jakieś nowe nadanie
W usa Uk de od Dawna w polsce od 2016
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A to Nifty od ilu lat wykonuje się w Polsce bo z tego co wiem to jakieś nowe nadanie
Mnie tam nie ma prenatalne byly wczoraj, a następna wizyta 26.01Nowy wątek z terminami wizyt już jest, pierwszy post zaktualizowany, mam nadzieję, że nikogo nie pominęłam
Link do: Terminy wizyt/zdjęcia USG nowy wątek
UzupełnioneMnie tam nie ma prenatalne byly wczoraj, a następna wizyta 26.01
Jasne, ze nie. Takie badania robia dopiero jak sie urodzi chore dziecko.No to robilyscie genetyke immunologi itd przed ciaza? Skad znac czy rodzice maja wady? Pappa mowi Po czesci i nifty najlepiej
Moja mama 41 jak mnie urodzila. Mam jeszcze sioatre mlodsza o 2 lata [emoji6] Obie zdrowe [emoji3]Pierwsza ciaza wiek 37[emoji5][emoji5]corka zdrowa mimo to teraz robie znow nifty
Chce spokoj lub przygotowanie na wyzwanie mojego skarbenka i dac opieke taka taka bede w stanie
Oczywiscie mysle tylko pozytywnie tak jak wy
Super! Dzieki [emoji5]Nowy wątek z terminami wizyt już jest, pierwszy post zaktualizowany, mam nadzieję, że nikogo nie pominęłam
Nowy wątek z terminami wizyt już jest, pierwszy post zaktualizowany, mam nadzieję, że nikogo nie pominęłam
bialy ser papryka ogorek kiszony cebula czosnek szczypiorek koperek sol pieprz vegeta zelatynaHmmmm jak robilas?? Za mna kaszanka chodzi hihi ktorej nie mozemy;((([emoji24][emoji24][emoji24]
Pasztet trz bym wtrabila swojski