reklama
Uuu takie też już miałamMi się śniło ze Cala noc kochałam się z mężem [emoji23] chyba jakieś braki mam ale fakt sny mam tez poryte i nie wiem skąd się biorą
![]()

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Jakie ja mam sny.... postanowiłam od cioci wrócić lasem -piękna wiosna i droga spacerowa... I napadło mnie kilku chłopaków... Zaczęli mnie bić tak dla zabawy... Ja jedyne co krzyczałam "nie po brzuchu bo jestem w ciąży" i wtedy specjalnie zaczęli bić po brzuchu i się obudziłam... Masakra.. Później usnęłam i śniło mi się że jakaś zaraza panuje... Że ludzie zmieniają się w zombie... Ja mam chyba zrytą głowę.... Ale ten pierwszy taki prawdziwy....
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Za dużo oglądania "Walking dead"
Ja też mam jakieś popieprzone sny, śniło mi się już poronienie oraz poród bliźniąt w taxówce...
Wy piszecie ze wam się kończą objawy a mnie spanie zaczęło brać przez 12 tyg mi się spac nie chciało dziś zaczęła 13 tydz i mogę zasnąć na siedząco [emoji23]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ja właśnie jestem mega zdziwiona, bo w pierwszej ciąży cały pierwszy trymestr spałam na stojąco, a teraz nie jest źle i w dodatku piję średnio 1 kawę tylko, a wcześniej potrafiłam nawet 3 dziennie...
W Wawie pogoda jest TRAGICZNA, muszę wyjść z domu i pomimo że autem to i tak dostaję drgawek na samą myśl.. Mieliśmy dzisiaj lecieć na Sylwestra do Nicei... a tam 16 stopni i słońce...

Karla88
Fanka BB :)
Za dużo oglądania "Walking dead"![]()
![]()
Ja też mam jakieś popieprzone sny, śniło mi się już poronienie oraz poród bliźniąt w taxówce...
Ja właśnie jestem mega zdziwiona, bo w pierwszej ciąży cały pierwszy trymestr spałam na stojąco, a teraz nie jest źle i w dodatku piję średnio 1 kawę tylko, a wcześniej potrafiłam nawet 3 dziennie...
W Wawie pogoda jest TRAGICZNA, muszę wyjść z domu i pomimo że autem to i tak dostaję drgawek na samą myśl.. Mieliśmy dzisiaj lecieć na Sylwestra do Nicei... a tam 16 stopni i słońce...Eh. Zamiast tego będzie domówka
![]()
Ja w pierwszej ciazy tez spałam cały czas teraz kiedy skończyłam 12 tydz to od wczoraj tak mnie wzielo na spanie i od kawy mnie odrzuciło [emoji23] już piłam jedna dziennie wczoraj spróbowałam i na tym koniec od razu odstawiłam może ja będę miała objawy ciazy w 2 trymestrze [emoji23]

Tutaj mamy piękną zimę... Aż szkoda, że nie mogę iść pobiegać, choć pewnie w lesie błoto, no temperatura powyżej zera i się to nie utrzyma... A pięknie się biega zimą jak jest świeży śnieg, poprzecinany tylko śladami sarenek, zajęcy itd, a do tego parę stopni mrozu, żeby się nie roztapiało 
A u nas teraz wygląda tak:

A ja coraz bardziej zaczynam bać się porodu, szczególnie, że wczoraj rozmawiałam z koleżanką o moim pierwszym porodzie, który trwał 16 godzin!! I później mega babrała mi się rana poporodowa i ogólnie ten ból jak nie można usiąść, siku zrobić itp MASAKRA. Bardzo chciałam mieć drugie dziecko ale poród mnie przeraża, dziewczyny, które już mają dwójkę dzieci, czy to prawda, że drugi poród jest dużo szybszy?
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Dziewczyny, jeżdżenie na desce chyba odpada w ciąży coo???
Muszę sporo argumentów przeciw przedstawić mojemu.. Bo jak zwykle twierdzi że nic się nie stanie, a skąd może wiedziec????
27.06.17 Anastazja [*]
Muszę sporo argumentów przeciw przedstawić mojemu.. Bo jak zwykle twierdzi że nic się nie stanie, a skąd może wiedziec????

27.06.17 Anastazja [*]
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
reklama
Margana
Fanka BB :)
Wow jak fajnie. U nas deszcz i wiatr. Wczoraj wrocilam do domu przemoknieta [emoji20]Tutaj mamy piękną zimę... Aż szkoda, że nie mogę iść pobiegać, choć pewnie w lesie błoto, no temperatura powyżej zera i się to nie utrzyma... A pięknie się biega zimą jak jest świeży śnieg, poprzecinany tylko śladami sarenek, zajęcy itd, a do tego parę stopni mrozu, żeby się nie roztapiało
![]()
![]()

Aniołek[*]8.08.2017
Podziel się: