reklama
Agatka29
Fanka BB :)
Podziwiam ja nie mam jeszcze na tyle sił nadal mnie mdli, ale po nowym roku może w lutym też pojedziemy zresztą my często do Zakopanego jeździmyJa w piątek wyjeżdżam w góry od kilku lat z rzędu jeździmy w kilka par w to samo miejsce
martaaa515
Ja Sylwestera spędzam w domku z mężem [emoji4] jak dotrwam do północy to będzie dobrze ale patrząc realistycznie o 22 będę już pewnie spać [emoji23]
Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
KRROPELKA
ja po wizycie porannej. Dzidzia zdrowa. Ma ponad 6cm. Wszystko ma tam gdzie trzeba. Serduszko bije jak dzwon. Wyniki cacy. Wedle usg 12 t 5 dz. Polozna mowila ze za mala na pokazanie plci a i nozek nie rozlozyla.
A jesli chodzi o inne cuda na tym swiecie: moja kolezanka starala sie o dziecko wiele lat. Dwa razy zaszla w ciaze i obie poronila. Potem juz nie mogla zajsc. Odpuscila calkiem. Byla pewna ze nie ma szans. Od kilku dni zle sie czula. Zgonila na jelitowke. Rodzina ja naklonila do testu. Dwie kreski!!
A jesli chodzi o inne cuda na tym swiecie: moja kolezanka starala sie o dziecko wiele lat. Dwa razy zaszla w ciaze i obie poronila. Potem juz nie mogla zajsc. Odpuscila calkiem. Byla pewna ze nie ma szans. Od kilku dni zle sie czula. Zgonila na jelitowke. Rodzina ja naklonila do testu. Dwie kreski!!
Ja kiedyś byłam na Sylwestra (chyba nawet to było 2007/2008) na Słowacji na kilka dni 4 pary. Do dziś wspominamy to jako najlepszy Sylwester, ale byliśmy wszyscy młodzi, piękni i bezdzietniJa w piątek wyjeżdżam w góry od kilku lat z rzędu jeździmy w kilka par w to samo miejsce
martaaa515
Super, że wszystko ok [emoji4] czekamy na dobre wieści z następnych wizyt [emoji4]ja po wizycie porannej. Dzidzia zdrowa. Ma ponad 6cm. Wszystko ma tam gdzie trzeba. Serduszko bije jak dzwon. Wyniki cacy. Wedle usg 12 t 5 dz. Polozna mowila ze za mala na pokazanie plci a i nozek nie rozlozyla.
reklama
Swietnie, ze wszystko dobrze, gratulacje. I gratulacje dla kolezanki tezja po wizycie porannej. Dzidzia zdrowa. Ma ponad 6cm. Wszystko ma tam gdzie trzeba. Serduszko bije jak dzwon. Wyniki cacy. Wedle usg 12 t 5 dz. Polozna mowila ze za mala na pokazanie plci a i nozek nie rozlozyla.
Podziel się: