Wszystko sprowadza się do odpowiedzi na pytanie co zamierzasz zrobić jeśli okaze się, że dziecko na np. ZD. Ja nie znam odpowiedzi na to pytanie, dlatego boję się takich badań. Mam koleżankę, której brat choruje na SMA. U niej w rodzinie kobiety ten gen przekazują, chłopcy chorują. Jak była w ciąży musiała szybko poznać płeć żeby zrobić badania. Okazało się, że niestety chlopiec. Na badania nie poszła, bo nie była w stanie odpowiedzieć sobie na pytanie co zrobi jeśli dziecko bedzie chore? Na szczęście chlopiec jest zdrowyJa się waham, bo to faktycznie jest stres, a czytałam, że wyniki mogą być błędne, z drugiej strony gdyby wyszło coś nie tak to później bym sobie pluła w brodę, że nie zrobiłam :/ ten test nifty jest bardziej skuteczny...ale jego koszt jest ogromny ;/
reklama
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Czesć Mamy! Ja nie wchodzę na wagę bo się boję Jutro u gina przeżyję pewnie szok Choć póki co na ostatniej wizycie tydzień temu na wadze miałam -1. Cały czas trzymam się tego żeby nie przytyć więcej niż 9 kg. Jadę zaraz oddać Paniom z laboratorium moje ranne siku, i dać sobie pobrać krew na test pappa Miłego dnia!
Ja 1 ciaza 23 kg I po 7 mscach tylko 1 kg ) potem schudniecie
Haha na pulsie 2 leci bylo sobie zycie dzieci mije ogladaja chyba setny raz .A corka tlumaczy mlodszemu synkowi .Zobacz woda plyna myszki (czyli plemniki ) i tylko jedna myszka wejdzie do środka dobrze ze nie pytaja jeszcze kak myszka taty wchodzi do mamy
Margana
Fanka BB :)
Ja prenatalne [emoji5]Ja to wolałam się rano nie ważyć [emoji14]
Kto dziś ma wizytę? Trzymam kciuki
Aniołek[*]8.08.2017
Onaszczesliwa2018
trzymam kciuki za wizyty, będzie dobrze
Margana
reklama
Podziel się: