reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
@olaaa7 niektórym lekarzom udaje sie doszukać płci juz na tym usg w 13tc, ale generalnie to najpewniej można rozpoznać na połówkowym ok 20tc. Chociaz bywają i takie wstydzioszki co to się ukrywają do samego końca :laugh2:
Z córką wyszlo że to córka będzie tak coś koło 20 tc.
Pierwsze bąbelki juz czulam w 16 tc. Boze ciekawe co będzie teraz.
Ja przepraszam ze tyle narazi pisze a nowa tu jestem, ale to z emocji :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Z córką wyszlo że to córka będzie tak coś koło 20 tc.
Pierwsze bąbelki juz czulam w 16 tc. Boze ciekawe co będzie teraz.
Ja przepraszam ze tyle narazi pisze a nowa tu jestem, ale to z emocji :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
No i super, że piszesz dużo :) Ja też jestem ciekawa jak to będzie tym bardziej, że to moja pierwsza ciąża :)

Elodia ladne imie ma Twoja corka. I co dziwnego tylko Twoj suwaczek widze na tel
Ja swój suwaczek tylko na aplikavji widzę i może kilka innych. Czasami się zdarzy.
A imie dla corki to juz w gimnazjum wybieralam i uparlam sie że musi być Laura :-) jak teraz wyjdzie córka to będzie Kasia, rowniez sie uparlam na to imię. A z chłopiecym imieniem to hmmm...duzo kandydatów mamy :-) Do nazwiska mojego M pasuje bardzo Wojtuś,Łukasz i Marcin. Ale zobaczymy jeszcze.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Ja swój suwaczek tylko na aplikavji widzę i może kilka innych. Czasami się zdarzy.
A imie dla corki to juz w gimnazjum wybieralam i uparlam sie że musi być Laura :-) jak teraz wyjdzie córka to będzie Kasia, rowniez sie uparlam na to imię. A z chłopiecym imieniem to hmmm...duzo kandydatów mamy :-) Do nazwiska mojego M pasuje bardzo Wojtuś,Łukasz i Marcin. Ale zobaczymy jeszcze.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
Polecam Marcina :-D Mój Skarbek ma tak na imię :)

reklama
No i super, że piszesz dużo :) Ja też jestem ciekawa jak to będzie tym bardziej, że to moja pierwsza ciąża :)
W pracy jak wczoraj wrocilam po dwoch tygodniach grypowego chorobowego to gęba mi się nie zamykala :-) straszna gadula jestwm i moja Laura ma to po mnie :-) teksty ma niemożliwe momentami:-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Do góry