reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
@olaaa7 niektórym lekarzom udaje sie doszukać płci juz na tym usg w 13tc, ale generalnie to najpewniej można rozpoznać na połówkowym ok 20tc. Chociaz bywają i takie wstydzioszki co to się ukrywają do samego końca :laugh2:
Z córką wyszlo że to córka będzie tak coś koło 20 tc.
Pierwsze bąbelki juz czulam w 16 tc. Boze ciekawe co będzie teraz.
Ja przepraszam ze tyle narazi pisze a nowa tu jestem, ale to z emocji :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Z córką wyszlo że to córka będzie tak coś koło 20 tc.
Pierwsze bąbelki juz czulam w 16 tc. Boze ciekawe co będzie teraz.
Ja przepraszam ze tyle narazi pisze a nowa tu jestem, ale to z emocji :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
No i super, że piszesz dużo :) Ja też jestem ciekawa jak to będzie tym bardziej, że to moja pierwsza ciąża :)

Elodia ladne imie ma Twoja corka. I co dziwnego tylko Twoj suwaczek widze na tel
Ja swój suwaczek tylko na aplikavji widzę i może kilka innych. Czasami się zdarzy.
A imie dla corki to juz w gimnazjum wybieralam i uparlam sie że musi być Laura :-) jak teraz wyjdzie córka to będzie Kasia, rowniez sie uparlam na to imię. A z chłopiecym imieniem to hmmm...duzo kandydatów mamy :-) Do nazwiska mojego M pasuje bardzo Wojtuś,Łukasz i Marcin. Ale zobaczymy jeszcze.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Ja swój suwaczek tylko na aplikavji widzę i może kilka innych. Czasami się zdarzy.
A imie dla corki to juz w gimnazjum wybieralam i uparlam sie że musi być Laura :-) jak teraz wyjdzie córka to będzie Kasia, rowniez sie uparlam na to imię. A z chłopiecym imieniem to hmmm...duzo kandydatów mamy :-) Do nazwiska mojego M pasuje bardzo Wojtuś,Łukasz i Marcin. Ale zobaczymy jeszcze.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
Polecam Marcina :-D Mój Skarbek ma tak na imię :)

reklama
No i super, że piszesz dużo :) Ja też jestem ciekawa jak to będzie tym bardziej, że to moja pierwsza ciąża :)
W pracy jak wczoraj wrocilam po dwoch tygodniach grypowego chorobowego to gęba mi się nie zamykala :-) straszna gadula jestwm i moja Laura ma to po mnie :-) teksty ma niemożliwe momentami:-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Do góry