reklama
kinga30
Fanka BB :)
Mi to tez obojetne, corka by siostre chcialaZ jednej strony to chciałabym mieć niespodziankę przy porodzie Jeszcze nim zaszłam to ciągle tylko chciałam dziewczynkę a teraz nagle zobojętniałam i mi wszystko jedno byle zdrowe
olaaa7
Koniecznie daj znać musi być dobrze, zaciskam kciukiMyślę pozytywnie musi być dobrze To moja pierwsza wizyta więc zobaczymy. Dam znać jutro po 17
Elodia
Z córką wyszlo że to córka będzie tak coś koło 20 tc.@olaaa7 niektórym lekarzom udaje sie doszukać płci juz na tym usg w 13tc, ale generalnie to najpewniej można rozpoznać na połówkowym ok 20tc. Chociaz bywają i takie wstydzioszki co to się ukrywają do samego końca
Pierwsze bąbelki juz czulam w 16 tc. Boze ciekawe co będzie teraz.
Ja przepraszam ze tyle narazi pisze a nowa tu jestem, ale to z emocji :-)
olaaa7
No i super, że piszesz dużo Ja też jestem ciekawa jak to będzie tym bardziej, że to moja pierwsza ciążaZ córką wyszlo że to córka będzie tak coś koło 20 tc.
Pierwsze bąbelki juz czulam w 16 tc. Boze ciekawe co będzie teraz.
Ja przepraszam ze tyle narazi pisze a nowa tu jestem, ale to z emocji :-)
Elodia
Ja swój suwaczek tylko na aplikavji widzę i może kilka innych. Czasami się zdarzy.Elodia ladne imie ma Twoja corka. I co dziwnego tylko Twoj suwaczek widze na tel
A imie dla corki to juz w gimnazjum wybieralam i uparlam sie że musi być Laura :-) jak teraz wyjdzie córka to będzie Kasia, rowniez sie uparlam na to imię. A z chłopiecym imieniem to hmmm...duzo kandydatów mamy :-) Do nazwiska mojego M pasuje bardzo Wojtuś,Łukasz i Marcin. Ale zobaczymy jeszcze.
Elodia
Jak 7 tc się zaczyna to już może serduszko ujrzysz :-)Myślę pozytywnie musi być dobrze To moja pierwsza wizyta więc zobaczymy. Dam znać jutro po 17
olaaa7
Polecam Marcina Mój Skarbek ma tak na imięJa swój suwaczek tylko na aplikavji widzę i może kilka innych. Czasami się zdarzy.
A imie dla corki to juz w gimnazjum wybieralam i uparlam sie że musi być Laura :-) jak teraz wyjdzie córka to będzie Kasia, rowniez sie uparlam na to imię. A z chłopiecym imieniem to hmmm...duzo kandydatów mamy :-) Do nazwiska mojego M pasuje bardzo Wojtuś,Łukasz i Marcin. Ale zobaczymy jeszcze.
reklama
Elodia
W pracy jak wczoraj wrocilam po dwoch tygodniach grypowego chorobowego to gęba mi się nie zamykala :-) straszna gadula jestwm i moja Laura ma to po mnie :-) teksty ma niemożliwe momentami:-)No i super, że piszesz dużo Ja też jestem ciekawa jak to będzie tym bardziej, że to moja pierwsza ciąża
Podziel się: