reklama
Elodia
Fanka BB :)
Kochana to od organizmu zalezy. Jednw krwawią dwa dni a niektore dwa tygodnie. Ja w sumie krwawienia z plamieniem mialam w sumie około 12 dni.Dziewczyny czy po zabiegu długo się krwawi/plami?
Ja również życzę Wam Wesołych, spokojnych i pełnych radości świąt Bożego Narodzenia [emoji11][emoji11][emoji11]
Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom
Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d
Margana
Cudo [emoji2]Jestem u siebie w domku rodzinnym, powiedziałam o ciąży każdy się cieszy i gratuluję i mówi że mam odpoczywać do tego zjadłam już chyba wszystko co mama zrobiła mmmmm same pyszności <3 i ciągle chodzi za mną piesio przedstawiam Zbyszka
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Aniołek[*]8.08.2017
paulina1994
Margana
Ja nie pomoge, nie mialam zabiegu.Dziewczyny czy po zabiegu długo się krwawi/plami?
Ja również życzę Wam Wesołych, spokojnych i pełnych radości świąt Bożego Narodzenia [emoji11][emoji11][emoji11]
Wiem, ze szczesliwe nie beda, ale zycze Ci spokojnych swiat!
Aniołek[*]8.08.2017
paulina1994
Będę się starała chociaż je przetrwaćJa nie pomoge, nie mialam zabiegu.
Wiem, ze szczesliwe nie beda, ale zycze Ci spokojnych swiat!
Aniołek[*]8.08.2017
paulina1994
U mnie był 9 tc i organizm nie chciał niestety sam poronić na razie nie mam siły na nic siedzę, płacze i myślę o groszku, ale trochę czasu i się jakoś pozbieram, myślałam, że mój mąż będzie trochę silniejszy, ale płacze ze mną, kolejna ciąża będzie pełna obaw najbardziej boje się żeby sytuacja się nie powtórzyła, a ty robiłaś jakieś badania po poronieniu ? Po jakim czasie udało ci się zajść w ciążę ponownie ?Paulina na pewno wyjdzie słońce!
Mnie było o tyle łatwiej, że nie musiałam mieć zabiegu (końcówka 5tc), wróciłam do domu, przepłakałam noc i większość dnia, a potem założyłam buty do biegania i poszłam płakać do lasu... Po mocniejszych kilkunastu nie miałam siły płakać, wróciłam do domu i padłam nawet się nie przebierając... Potem za każdym razem jak było bardzo źle to szłam biegać, bez względu na porę dnia czy nocy, zmęczona potrafiłam zasnąć, żeby nie iść do pracy po przepłakanej nocy.... I w tym samym tygodniu zapisałam się na maraton...
No i druga sprawa, cieszyła się, że chociaż wiem, że w ogóle jestem w stanie zajść w ciążę, i wierzyłam, że uda się znowu...
Bieganie jest moim sposobem na problemy, stres, itd, ale wierzę, że każdy ma jakiś własny sposób, albo jeszcze nie wie, że ma taki sposób, ale dla każdego istnieje coś, co pozwoli, żeby znowu wstało słońce...
Lipcowa mamusia
Hehe nio a tu mam już murzynka gotowego [emoji12]Mniam[emoji5] Szkoda, ze sie nie mozemy tak powymieniac po kawalku [emoji6]
Aniołek[*]8.08.2017
reklama
paulina1994
O dziękuje nie widziałam wcześniej, że pisałaś mój lekarz nadal twierdzi, że nie wierzy w suplementy diety, a folianu chyba nie ma w formie leku prawda ?Sprawdź na stronie Solgara żebyś niepotrzebnie nie szukała [emoji4] możesz tam sprawdzić gdzie w Twoim mieście sprzedają bo to tylko część aptek ma w ofercie [emoji4]
Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
Nie przegadam go pewnie, ale jest jednym z najlepszych w moim mieście czeka się u niego na wizytę prywatna około 2 miesięcy więc mam nadzieję, że wie co robi
Podziel się: