reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja mam smaki na mandarynki :) ogólnie bardzo smakują mi owoce :), kawa już odstawiona bo zwyczajnie jak poprzednio już mi nie smakuje :/ też jestem ciągle zmęczona [emoji42] ale jeśli chodzi o piersi to nie zauważyłam żadnej zmiany, poprzednio bolały strasznie i były pełniejsze teraz nic ale się tym nie przejmuje bo to nie wyznacznik ciąży [emoji14] to chyba tyle z objawów jak na gazie, aaaa i podolewa mnie podbrzusze czasami

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Mnie podbrzusze też pobolewa, w sumie nie ma dnia żeby nie pobolewało delikatnie, a piersi to ogólnie mam małe więc może dlatego widzę różnicę :) Kawa też odstawiona bo przestała mi smakować :p co wcześniej uważałam za niemożliwe :p

reklama
Ale faktycznie cos jest w tych smakach bo np z corka jadlam ciagle jogurty, truskawki,slodkie I lody. Z synkiem sledzie za mna chodzily I banany☺ ale kielbasa to jeszcze nigdy☺
Ha a jak ja mam czasem smaki na śledzie, słodycze, owoce, ogólnie nabiał, wędliny to myślicie że jest szansa na bliźniaki? :-D no chyba że ja jestem bezsmakowa :p

@olaaa7 haha, moze i bliźniaki:-p

A tak serio to te smaki tak na prawdę nie maja nic współnego z płcią dziecka, ale w sumie to fajnie sobie tak próbować przewidywać :blink:

A własnie co do kawy - pijecie kawkę (oczywiście te, których nie odrzuciło ;-) ;))?

@Elodia gratuluję! Mam nadzieję, ze więcej dziewczyn ze starszek pójdzie za Tobą na lipcowki ;)
Szok i niedowierzanie dla mnie. I do pracy strasznie dlugo po chorobowym pochodzilam. Aż jeden dzien.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
@olaaa7 haha, moze i bliźniaki:-p

A tak serio to te smaki tak na prawdę nie maja nic współnego z płcią dziecka, ale w sumie to fajnie sobie tak próbować przewidywać :blink:

A własnie co do kawy - pijecie kawkę (oczywiście te, których nie odrzuciło ;-) ;))?
Ja nie pije, ale juz odstawilam kawe z 2 miesiace temu, bo mialam problemy z jelitami I kawa je wzmagala

Do góry