reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja mam smaki na mandarynki :) ogólnie bardzo smakują mi owoce :), kawa już odstawiona bo zwyczajnie jak poprzednio już mi nie smakuje :/ też jestem ciągle zmęczona [emoji42] ale jeśli chodzi o piersi to nie zauważyłam żadnej zmiany, poprzednio bolały strasznie i były pełniejsze teraz nic ale się tym nie przejmuje bo to nie wyznacznik ciąży [emoji14] to chyba tyle z objawów jak na gazie, aaaa i podolewa mnie podbrzusze czasami

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Mnie podbrzusze też pobolewa, w sumie nie ma dnia żeby nie pobolewało delikatnie, a piersi to ogólnie mam małe więc może dlatego widzę różnicę :) Kawa też odstawiona bo przestała mi smakować :p co wcześniej uważałam za niemożliwe :p

reklama
Ale faktycznie cos jest w tych smakach bo np z corka jadlam ciagle jogurty, truskawki,slodkie I lody. Z synkiem sledzie za mna chodzily I banany☺ ale kielbasa to jeszcze nigdy☺
Ha a jak ja mam czasem smaki na śledzie, słodycze, owoce, ogólnie nabiał, wędliny to myślicie że jest szansa na bliźniaki? :-D no chyba że ja jestem bezsmakowa :p

@olaaa7 haha, moze i bliźniaki:-p

A tak serio to te smaki tak na prawdę nie maja nic współnego z płcią dziecka, ale w sumie to fajnie sobie tak próbować przewidywać :blink:

A własnie co do kawy - pijecie kawkę (oczywiście te, których nie odrzuciło ;-) ;))?

@Elodia gratuluję! Mam nadzieję, ze więcej dziewczyn ze starszek pójdzie za Tobą na lipcowki ;)
Szok i niedowierzanie dla mnie. I do pracy strasznie dlugo po chorobowym pochodzilam. Aż jeden dzien.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
@olaaa7 haha, moze i bliźniaki:-p

A tak serio to te smaki tak na prawdę nie maja nic współnego z płcią dziecka, ale w sumie to fajnie sobie tak próbować przewidywać :blink:

A własnie co do kawy - pijecie kawkę (oczywiście te, których nie odrzuciło ;-) ;))?
Ja nie pije, ale juz odstawilam kawe z 2 miesiace temu, bo mialam problemy z jelitami I kawa je wzmagala

Do góry