reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Trzymaj się jakoś.... Przytulam....

Co do l4, to w szpitalu, w którym byłam, jak wypisywali w sobotę, to tak to wyglądało, że było od przyjęcia do szpitala /końca poprzedniego chorobowego, tylko po "papierek" trzeba było przyjść w poniedziałek...

0d1yrjjgtd95fou3.png
Ale teraz są jeszcze święta więc nie wiem czy mogą się tyle wstecz cofnąć, porozmawiam z lekarzem na obchodzie :) muszę być silna dla kolejnego maluszka [emoji11]

Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom

Wpadam tylko pochwalic sie inteligencja, poniewaz jak juz wspominalam bylam chora. Jak tylko lekko przeszlo, to zabaralam sie za mycie ostatnich okien. Dzis w nocy nie spalam, tak mnie ucho bolalo i od nowa gardlo. Poprostu medal mi dac.

Druga sprawa chce pogratulowac udanych wizyt. Trzymanie kciukow sie oplaca :)

Trzecia paulina1994 jakbym mogla to bym Cie az przytulila. Straszne to jest, jak wczoraj przeczytalam, to uwierzyc nie moglam :( Ale jeszcze bedzie dobrze. Potrzeba czasu.

Czwarta... Wesolych Swiat babeczki, zdrowych co najwazniejsze, bez zadnych przygod niechcianych, rodzinnych i takich jakie tylko sobie wymarzycie!! [emoji8] [emoji8]

Ja znikam na te kilka dni, bo musze na maxa czas z rodzina wykorzystac. A przede wszystkim z mezem, z ktorym widuje sie poznymi wieczorami tylko :)

xrotgov3q3o4y33i.png

Gratuluję udanych wczorajszych wizyt! :*

Paulina bardzo mi przykro :( nawet nie wiem co więcej napisać, bo żadne słowa Cię nie pociesza. Wierzę, że szybko zaświeci dla Ciebie słońce :*

Dzień dobry! Dziś w planach sprzątanie całego domu ;) byle do jutrzejszego wieczoru, wtedy to tylko leżeć i jeść do wtorku ;)

Ja już po wszystkim, łzy ciekną mi po policzkach i do tej pory nie wierzę, że to się stało, wczoraj o 21 przeszłam zabieg na chwilę obecną czuje się dobrze, nie mam żadnych bóli itp, nawet nie myślałam, że aż tak będę cierpieć, oby minęły te 3 miesiące i ponownie zacząć starania, bo chciałabym jak najszybciej o tym zapomnieć, groszek już na zawsze pozostanie w moim sercu, ale cóż tak się czasami dzieje, dziś rano wychodzę do domu, mam problem z L4 bo nikt tu mi go dzisiaj już nie wypisze bo sekretariat pracuje od poniedziałku do piątku, będę dzisiaj rozmawiała z moim lekarzem jak on to rozwiąże bo L4 od niego skończyło mi się w piątek, wypisu też nie dostanę bo będzie gotowy najwcześniej w środę...
Bardzo się cieszę z Waszych udanych wizyt, maluszki rosną jak na drożdżach :)
Ja naszczescie dziś wychodzę ;) koło 9 będzie po mnie mąż z jednej strony tutaj chociaż mogę się wypłakać bo w domu każdy mnie uspokaja, tłumaczy, a tu nie trzeba mi tłumaczyć, ja wiem, że takie sytuacje się dzieją, ale płakać i tak będę wkoncu to mój malutki groszek :(
Będę musiała się pożegnać z lipcówkami, ale od czasu do czasu będę zaglądać i Wam kibicować [emoji11] mam nadzieję ogromną, że moja strata groszka będzie już tą ostatnią :( i z całego serca Wam tego życzę [emoji11]

Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom
Paulina tulę mocno.

xnw49n73zrn5o34j.png

reklama
@kinga30 - mam jeszcze jedno pytanie... Do którego tygodnia plamiłaś w poprzednich ciażach..?
Nie mogę się doczekać chwili, gdy będę mogła trochę odetchnąć i mniej się bać... (choć strach ponoć zostaje nawet jak "maleństwo" ma 40 lat ;))
Ja plamilam długo w pierwszej ciąży do 18 tygodnia, w drugiej do 16. Ale u mnie się uspokajało z chwilą kiedy łożysko przejęło swoją funkcję, więc się modlę żeby tym razem się szybko wzięło do roboty

Do góry