Wiolka1980
Fanka BB :)
To straszneNiestety nie mam dobrych wiadomości zarodek się rozwinął, ale akcja serca niestety już nie jutro jadę do szpitala
Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To straszneNiestety nie mam dobrych wiadomości zarodek się rozwinął, ale akcja serca niestety już nie jutro jadę do szpitala
Hey dziewczyny powiedzcie mi czy też macie takie uczucie jakby wam się skora naciagala aż lekkie pieczenie.
Jeju...Paulinko tak bardzo mi przykro, nie wiem co napisac bardzo smutna wiadomośc,Niestety nie mam dobrych wiadomości zarodek się rozwinął, ale akcja serca niestety już nie jutro jadę do szpitala
A może jest jakaś nadzieja, że zły sprzęt albo coś.... może jutro się okaże że to nieprawda
Boże kochana co Ty mówisz niech to się w końcu skończy trzymaj się jakoś tak mi przykro okropnieNiestety nie mam dobrych wiadomości zarodek się rozwinął, ale akcja serca niestety już nie jutro jadę do szpitala