reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Agatka29 - gratuluje udanej wizyty.
Paulina1994 - powodzenia na twojej.
Margana - ja tez kasliwa i nerwowa.

Dzisiaj ostatni dzien w pracy i wolne az do Nowego Roku. Nareszcie.
Wizyte w szpitalu mam dopiero 16 stycznia,wiec dzidzi nie bede widziala az 7 tyg od ostatniej wizyty ... :unsure::hmm:

reklama
No tak człowiek jak je to jest świetnie a teraz leżę i ledwo wszystko wstrzymuje bo nienawidzę żygac ale chyba dziś bez tego się nie obejdzie

Jeszcze jedno muszę się wyzalić wcześniej pisałam o tej koleżance co zginęła, nawet nie wiedziałam a ona była w 5 Msc ciąży ciężko mi to wszystko przeżyć, tak bardzo współczuję co teraz się dzieje w ich domu nawet nie chce wiedzieć,
Boże jakie to jest straszne :(

p19uqqmzxqi22hcj.png

No tak człowiek jak je to jest świetnie a teraz leżę i ledwo wszystko wstrzymuje bo nienawidzę żygac ale chyba dziś bez tego się nie obejdzie

Jeszcze jedno muszę się wyzalić wcześniej pisałam o tej koleżance co zginęła, nawet nie wiedziałam a ona była w 5 Msc ciąży ciężko mi to wszystko przeżyć, tak bardzo współczuję co teraz się dzieje w ich domu nawet nie chce wiedzieć,
O nie [emoji33] [emoji33] Boże ale pech:(

Sent from my SM-G950F using Forum BabyBoom mobile app

Niestety nie mam dobrych wiadomości :( zarodek się rozwinął, ale akcja serca niestety już nie :( jutro jadę do szpitala :(

Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry