reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

U mnie już po wizycie, podczas badania strasznie się stresowalam, na szczęście wszystko dobrze, stwierdził że nie muszę robić dodatkowo badań i się tego słucham nie chce dopytać bo wtedy jeszcze więcej stresu, dzidzia ma piękne rączki nóżki i cały czas coś sobie gadał rusza żuchwa, doktor się śmiał że wola braciszka, bo dziś wizyta rodzinna był ze mną mąż i synek, a dzidziuś w brzuszku ma już ponad 6,5 cm
Teraz następna wizyta 15.01
Super[emoji5] A synus jak zareagowal?

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
No tak człowiek jak je to jest świetnie a teraz leżę i ledwo wszystko wstrzymuje bo nienawidzę żygac ale chyba dziś bez tego się nie obejdzie

Jeszcze jedno muszę się wyzalić wcześniej pisałam o tej koleżance co zginęła, nawet nie wiedziałam a ona była w 5 Msc ciąży ciężko mi to wszystko przeżyć, tak bardzo współczuję co teraz się dzieje w ich domu nawet nie chce wiedzieć,

On jest jeszcze mały w marcu będzie 3 latka, ale pytał Pana doktora czy już dzidzi jest duży, bo mu kiedyś tłumaczylam że jak urośnie i będzie duży to go mamusia przywiezie do domku i się doczekać nie moze
Fajnie[emoji5] Ja jutro bede z corcia u lekarza, bo jestem z nia sama i mam nadzieje, ze maz zdazy dojechac z pracy zeby w poczekalni z nia posiedziec. A jak by sie okaxalo, ze usg bedzie juz przez brzuch to moze by mogli tez podpatrzec.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Fajnie[emoji5] Ja jutro bede z corcia u lekarza, bo jestem z nia sama i mam nadzieje, ze maz zdazy dojechac z pracy zeby w poczekalni z nia posiedziec. A jak by sie okaxalo, ze usg bedzie juz przez brzuch to moze by mogli tez podpatrzec.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
No to fajnie, tylko twoja cora to już spora więcej rozumie :)

reklama
Dziewczyny ja zarobiona jestem dzis. Keks juz upieczony i poprobowany [emoji6] Makowiec sie piecze, w miedzy czasie obiad i co jakis czas corcia cos chciala. Ale ogolnie bardzo grzeczna byla, pomagala i ladnie sie bawila [emoji5]
A mnie glowa dzis strasznie boli i jakas taka netwowa jestem. M mowi, ze to przed wizyta i krzyczy na mbie, ze po co sie nakrecam, ze bedzie dobrze i w ogole.

Dobra ide ogarnac mlida do spania i moze troche odpoczne.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Do góry