reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Jak już się sprawdził w takiej sytuacji bo musiał to to na pewno podbudowalo jego pewność siebie... Że są radę bo już dał radę wcześniej w ciężkiej sytuacji :) a mój by po prostu zemdlal lub zwymiotowal na porodowce... Zamiast martwić się porodem martwilabym się jak on to znosi :) wolę mieć przy sobie siostrę :) tym bardziej, że co innego gdy facet patrzy na chora kobietę a co innego gdy przy nim rozrywa się pochwa... Leci krew... Te wszystkie plyny... Wtedy moim zdaniem w sposób sexualny kobieta traci w oczach partnera i tym bardziej ja jestem przeciwna :)

f2w39n7303c24ozn.png
Przecież nie musi ci tam zaglądać, mój nie zaglądał ale trzymał mnie za rękę, pomagał wstawac, nie wiem czy ja bym chciała oglądać co podczas porodu robi się z moją myszka

reklama
Dziewczyny mam pytanie czy w ciąży siadacie po turecku? Bo to moja ulubiona pozycja i często tak długo w niej siedzę jak się bawię z synkiem na podłodze, a przypomniało mi się ze niby nie mozna
I Jeszce jedni czy jecie sledzie? Bo niby surowe
Nie siedzę po turecku, a jeśli już to rzadko więc w żaden sposób nie biorę tego pod uwagę :) śledzie jem w oleju, w occie, w śmietanie :) zawsze ciężarne pamiętam, że jadły śledzie i dlatego nie dociekałam czy wolno czy nie :)

Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom

Haha nie no co do mięsa to tak nie ma [emoji16] ale myśl o zmianie pieluch go przeraża [emoji16][emoji16][emoji16]

Mój Mąż twierdzi, że pieluchy to jest nic - najgorsze to podnieść z ziemi oślinioną, jeszcze mokrą i zimną szmacianą zabawkę :D :D :D

Dziewczyny mam pytanie czy w ciąży siadacie po turecku? Bo to moja ulubiona pozycja i często tak długo w niej siedzę jak się bawię z synkiem na podłodze, a przypomniało mi się ze niby nie mozna
I Jeszce jedni czy jecie sledzie? Bo niby surowe

A czemu nie można po turecku? Wszystko można jak Ci wygodnie :)
Śledzi nie lubię, więc się nawet nie zastanawiam ;)

Przecież nie musi ci tam zaglądać, mój nie zaglądał ale trzymał mnie za rękę, pomagał wstawac, nie wiem czy ja bym chciała oglądać co podczas porodu robi się z moją myszka
Nie wiem czemu wszyscy piszą mi takie rzeczy... To moja decyzja, razem z moim facetem zdecydowałam i proszę żeby to każdy uszanowal bo mam już dość kolejnych komentarzy [emoji39] wyraziłam swoje zdanie JESTEM PRZECIWNA... I nikogo nie zmuszam do zmiany decyzji, proszę uszanować moja

f2w39n7303c24ozn.png

Wiem ze temat byl, ale nia mam jak poszukac wiec blagam o pomoc, jade zaraz na zakupy i chce kupic cos do mycia okolic intymnych. Powiedzcie co. Jakies ze dwa w miare najbardziej naturalne :)

xrotgov3q3o4y33i.png

Nie wiem czemu wszyscy piszą mi takie rzeczy... To moja decyzja, razem z moim facetem zdecydowałam i proszę żeby to każdy uszanowal bo mam już dość kolejnych komentarzy [emoji39] wyraziłam swoje zdanie JESTEM PRZECIWNA... I nikogo nie zmuszam do zmiany decyzji, proszę uszanować moja

f2w39n7303c24ozn.png
Mnie się wydaje że ty wyobrażasz sobie ze jeśli facet jest z kobietą razem przy porodzie to on siedzi w kroczu i ogląda co tam się dzieje, tak jak napisałaś, Wiem każda ma swoje zdanie, przecież Cię nikt nie zmusi żebyś go zabrał, to jest nasza decyzja, zresztą jak by kazda chciała brać męża do porodu to by sal nie straczylo :)

reklama
Jak już się sprawdził w takiej sytuacji bo musiał to to na pewno podbudowalo jego pewność siebie... Że są radę bo już dał radę wcześniej w ciężkiej sytuacji :) a mój by po prostu zemdlal lub zwymiotowal na porodowce... Zamiast martwić się porodem martwilabym się jak on to znosi :) wolę mieć przy sobie siostrę :) tym bardziej, że co innego gdy facet patrzy na chora kobietę a co innego gdy przy nim rozrywa się pochwa... Leci krew... Te wszystkie plyny... Wtedy moim zdaniem w sposób sexualny kobieta traci w oczach partnera i tym bardziej ja jestem przeciwna :)

f2w39n7303c24ozn.png
Absolutnie Cię popieram :) Każda z Nas jest inna, każdy mężczyzna jest inny i każdy poród jest inny :)To na prawdę wspaniałe że mamy możliwość wyboru :) Ja mojemu pozwoliłam tylko pod warunkiem że będzie przy mojej głowie, tam nie pozwole mu patrzeć nie ma bata :D

Do góry