reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Mojego chyba najbardziej obrzydzala pepowina. Nie chciał jej przecinac, mówił ze wyglądało jak flaczki [emoji14]

p19uqqmzxqi22hcj.png
Nie no mój aż tak odważny nie jest :)

reklama
Mój mąż był przy porodzie córki i wiem że jeśli wszystko będzie dobrze to teraz też by chciał być. Bardzo to przeżył. I do dziś wspomina jak parł razem że mną aż położna krzyczała że Pani prze a Pan oddycha normalnie [emoji16][emoji16]a on zatrzymywał powietrze tak jak ja [emoji16][emoji16]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Heheh no to musiał być widok

Ja nie mam pojecia jak to jest rodzic z mezem....mialam 3 cc i powiem wam ze nie zaluje. D.czekal na korytarzu i zaraz po badaniach dosal dziecko. (no poza corka bo byla wczesniakiem i najmlodszym bo nie oddychal i byl kilka h pos tlenem). Zalezy na ile facet jest odwazny i czego oczekuje od niego kobieta. Moim zdaniem jest to indywidualna decyzja i zalezy tylko od partnerow. I nikt nie powinien oceniac takiej czy innej decyzji. Poniewaz jest to intymna chwila dwojga ludzi. Jedne kobiety rodza z mezami a inne wola np.z mama lub bliska przyjaciolka.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

No pewnie. Wszystko zależy od relacji jakie się ma.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Zamierzam się dowiedzieć na wizycie czy do końca ciąży mam je brać czy planuje mi zmienić, bo jak przy nich zostanę to kupie od razu kilka paczek :)

U mnie tak było że do końca brałam takie same i Jeszce doszły później jakieś inne i napewnieo brałam żelazo bo miałam słaba krew

reklama
Do góry