reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

A tak wiesz. Nie płaczę ani nie myślę za intensywnie chociaż aniolke caly czas gdzies krąży i ja czuję jego obecnosc ale czuję też, że mówi mi żebym była silna i silny organizm uszykowała dla następnego maluszka.....no to staram się jakoś silna być.

f2wlk6nllyt56xuu.png

Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d
Caly czas trzymam kciuki za za Ciebie. Silna z Ciebie babka, a Twoj Anuolek czuwa nad Wami.
Bylas juz na kontroli u gin?

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Piękny [emoji173] A u mnie z nowości tyle, że wczoraj pierwszy raz wieczorem czułam się ok, bo do tej pory dokuczały mi jakby leciutkie mdłości, bo sama nie wiem jak to nazwać [emoji14] takie motylki w żołądku.
Właśnie dzwonili z kliniki, żeby potwierdzić jutrzejszą wizytę :o
Do mnie będą dzwonili jutro żeby potwierdzić wizytę i podadzą godzinę :) oby nie była na 22 bo padnę do tego czasu, myślałam, że to nie będzie aż tak stresujące wszystko, a jednak ;)

Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom

Ja planuję machnąć sernik po powrocie z piątkowej wigilii w pracy i w sumie nie wiem co jeszcze :p Nie mam dalej karpia :p

Ja mam prenatalne 4.01 a kolejna wizytę u gina pod koniec stycznia i tez mnie uświadomił ze co mieisac będziemy się widzieć a pod koniec ciazy co 2 tyg ja ogólnie już jestem spokojna w pt zaczynam 12 tydz czekam jeszcze na te prenatalne żeby wszystko Ok było z zdrowkiem a potem to nic tylko się cieszyć z rosnącego brzuszka

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
A za chwilę będą połówkowe i też będzie stres, później czy ruchy czujesz i tak ciągle ;) pytałam ostatnio mojej koleżanki czy później już schodzi ten stres ona jest w 23 tyg aktualnie i mówi że nic kompletnie ciągle się zastanawia czy wszystko oki czy mały się wystarczająco rusza i czy aby napewno na następnej wizycie będzie ok :) więc pozostaje nam żyć w stresie do lipca, a później poród kolejny stres i tak dalej ;)

reklama
A za chwilę będą połówkowe i też będzie stres, później czy ruchy czujesz i tak ciągle ;) pytałam ostatnio mojej koleżanki czy później już schodzi ten stres ona jest w 23 tyg aktualnie i mówi że nic kompletnie ciągle się zastanawia czy wszystko oki czy mały się wystarczająco rusza i czy aby napewno na następnej wizycie będzie ok :) więc pozostaje nam żyć w stresie do lipca, a później poród kolejny stres i tak dalej ;)

Czyli stres zapewniony już dożywotnio :p

Do góry