reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Oglądałam wczoraj spot o logistyce jako „najtudniejszym zawodzie świata”, podziwiam :)
No ciazki kawalek chleba. Bylam kiedys z mezem tzn wtedy jeszcze nie mezem☺ w trasie wiec dokladnie widzialam jak to wyglada. No I ta rozlaka, czasami naprawde jest ciezko. Niedlugo bedziemy 8 lat po slubie ale tesknota jak wyjezdza caly czas ta sama

reklama
Prywatnie, 100mg.

zud3s65g94kyy6uk.png
To zapewne lekarz nie posiada umowy z NFZ i nie może przepisać niczego na zniżkę. 90% prywatnych gabinetów tak ma niestety.

uwo9rjjg5viacbf9.png

No ciazki kawalek chleba. Bylam kiedys z mezem tzn wtedy jeszcze nie mezem[emoji5] w trasie wiec dokladnie widzialam jak to wyglada. No I ta rozlaka, czasami naprawde jest ciezko. Niedlugo bedziemy 8 lat po slubie ale tesknota jak wyjezdza caly czas ta sama

To musi być ciężkie. Nie wiem czy dałabym radę. Fajnie, że umiecie sobie poukładać to tak, że jest dobrze :)

Ja też już na nogach. Znaczy dalej leze sobie w łóżku. Starsza latorośl spala u babci a młodsza odbudzila się o 7 to o 7:20 poszłam po niego. Wypił mleko i ogląda bajki teraz

Napisane na Redmi 3S w aplikacji Forum BabyBoom

Moj maz jest kierowca zawodowym. Nie ma go 2 tyg potem na tydz wraca[emoji5]

Ojj to musi być trudne życie ... ja się czasem nie mogę mojego doczekać jak musi dłużej w pracy zostać o godzinę czy dwie wiec 2 tyg sobie wyobrazić nawet nie moge. Macie chociaż blisko dziadków do pomocy?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja już w metrze do pracy. Czuję się masakrycznie i mam bóle podbrzusza od rana. No nic, jakoś będzie :)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Ojj to musi być trudne życie ... ja się czasem nie mogę mojego doczekać jak musi dłużej w pracy zostać o godzinę czy dwie wiec 2 tyg sobie wyobrazić nawet nie moge. Macie chociaż blisko dziadków do pomocy?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Mam dziadkow tylko mama juz starsza, zdrowie rozne I z ta pomoca to kiepsko. Ale jak potrzeba to nigdy nie odmowi.

Do góry