reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Oglądałam wczoraj spot o logistyce jako „najtudniejszym zawodzie świata”, podziwiam :)
No ciazki kawalek chleba. Bylam kiedys z mezem tzn wtedy jeszcze nie mezem☺ w trasie wiec dokladnie widzialam jak to wyglada. No I ta rozlaka, czasami naprawde jest ciezko. Niedlugo bedziemy 8 lat po slubie ale tesknota jak wyjezdza caly czas ta sama

reklama
Prywatnie, 100mg.

zud3s65g94kyy6uk.png
To zapewne lekarz nie posiada umowy z NFZ i nie może przepisać niczego na zniżkę. 90% prywatnych gabinetów tak ma niestety.

uwo9rjjg5viacbf9.png

No ciazki kawalek chleba. Bylam kiedys z mezem tzn wtedy jeszcze nie mezem[emoji5] w trasie wiec dokladnie widzialam jak to wyglada. No I ta rozlaka, czasami naprawde jest ciezko. Niedlugo bedziemy 8 lat po slubie ale tesknota jak wyjezdza caly czas ta sama

To musi być ciężkie. Nie wiem czy dałabym radę. Fajnie, że umiecie sobie poukładać to tak, że jest dobrze :)

Ja też już na nogach. Znaczy dalej leze sobie w łóżku. Starsza latorośl spala u babci a młodsza odbudzila się o 7 to o 7:20 poszłam po niego. Wypił mleko i ogląda bajki teraz

Napisane na Redmi 3S w aplikacji Forum BabyBoom

Moj maz jest kierowca zawodowym. Nie ma go 2 tyg potem na tydz wraca[emoji5]

Ojj to musi być trudne życie ... ja się czasem nie mogę mojego doczekać jak musi dłużej w pracy zostać o godzinę czy dwie wiec 2 tyg sobie wyobrazić nawet nie moge. Macie chociaż blisko dziadków do pomocy?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja już w metrze do pracy. Czuję się masakrycznie i mam bóle podbrzusza od rana. No nic, jakoś będzie :)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Ojj to musi być trudne życie ... ja się czasem nie mogę mojego doczekać jak musi dłużej w pracy zostać o godzinę czy dwie wiec 2 tyg sobie wyobrazić nawet nie moge. Macie chociaż blisko dziadków do pomocy?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Mam dziadkow tylko mama juz starsza, zdrowie rozne I z ta pomoca to kiepsko. Ale jak potrzeba to nigdy nie odmowi.

Do góry