reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

BeSafe tez jedna z najlepszych firm. Bralam ja pod uwage razem z maxi cosi, ale przewazywa cena, Bo BeSaf byly drozsze. Pod wzgledem bezpieczenstwa porownywalne.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
No właśnie wpadł mi w oko i ma fajny dizajn :)

reklama
Strasznie się denerwuję tą dzisiejszą wizytą. Chyba dlatego, że to w szpitalu, wiec jakoś tak mniej przyjemnie, nowy lekarz, nie wiem czego się spodziewać. Poza tym ostatnio położna mi powiedziała, że jeden maluszek mniejszy i to nie dobrze, więc się boję usłyszeć złe wiadomości...
Będzie dobrze. :-* Trzymam kciuki!

Mnie udało się dostać dziś do położnej (zamiast wizyty na początek stycznia) z powodu obciążenia zakrzepicą w rodzinie. W sumie tylko porozmawiałyśmy. Dostałam skierowanie do ginekologa (przez to rodzinne obciążenie), skierowanie na KUB ze względu na wiek (odpowiednik prenatalnych między 11-13 tc) i USG w 18 tc.
Dziś żadnych badań nie było ( dopiero za miesiąc pobierze mi krew, mocz. USG też nie miałam.)
Ciekawostką jest, że położna mi powiedziała, że jeśli piłam wcześniej kawę to mogę pić do 3 filiżanek dziennie. Z herbatą jest tak samo i uwaga... z colą! Ja na szczęście nie piję żadnego z powyższych.

Do wszystkich panikar:)
Czy któraś z was myśli (lub używała) detektora tętna płodu?

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty i sama umieram bo mam jutro:)

Ja myślę , kiedyś już tu dyskutowalysmy z dziewczynami na ten temat . Mój mówi że mam dac spokój bo kiedyś dziecko nie tak sie obróci i nie będę umiała tego zlapac i tylko będę histeryzowac :D

Dziewczyny jak przystało na niezdecydowaną i zmieniającą zdanie babę w ciąży :-D znowu znalazłam chyba idealny wózek :baffled::D ciekawe ile ich jeszcze będzie :p
Oj Ola, do lipca to jeszcze kilka(nascie) bedzie [emoji3]
Ja na szczescie nie mam tego problemu, bo worek mam [emoji5]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Do góry