reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2018

Pewnie ze sie pochwale.....nastawiam sie na dobre wiesci.

Dziewczyny wam tez juz zaczyna byc widoczny brzuszek?

Niby moj D. Duzej roznicy nie zauwaza ale ja tak. Wstawilam foty na naszych brzuszkach i widze duza roznice.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie robi sie taki zaokrąglony na dole brzucha :) i to już od rana bo na początku ciąży rano był plaski a wieczorem wzięty a teraz już ja wiem, że to ciaza bo każda z nas zna swój organizm :)

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
Sny w ciąży to jakaś masakra oczywiście przed nią śniło mi się kilka razy jakieś głupoty, ale to było raz na długi czas, a teraz codziennie jakieś bzdury mi się śnią ja dostanę na głowę chyba jak tak dalej będzie [emoji23] dzisiaj wyjątkowo nie miałam chyba jakiegoś konkretnego snu coś mi się śniło ale nie było to nie normalne [emoji4][emoji23]

Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom

Witam z rana....wlasnie dzieciakow ogarniam do szkoly. W nocy sie krecilam i spac nie moglam jakies glupoty mi sie snily ehhhhh jestem tak nie wyspana ze szok. Dzis na 16.10 mam prenatalne .....bedzie mi sie tak dluzylo ze szkoda slow. Wole jednak jak mam wizyty z rana. Wtedy czlowiek sie zakreci z rana i ju trzeba wychodzic na wizyte

Trzymam kciuki!

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Boże okropnie mi przykro :( Straszne to jest, czemu tak się w ogóle dzieje :( Trzymaj się kochana. Wierzę, że już niedługo dołączysz do innych mamusiek :*

Ja miałam dziś straszny sen. Śniło mi się, że krwawiłam, widziałam śluz z nitkami krwi, pół snu próbowałam się umówić się na wizytę u lekarza i okazało się, że serduszko boje bardzo słabo :( Matko ja oszaleje chyba, coraz bardziej mnie to przeraża :( Wystarczyła historia Elodii a teraz jeszcze Kalinova :( W środę prenatalne i chyba do tego czasu osiwieje :(

Jeśli chodzi o przyjemniejsze sny to mnie niestety nie śni się jeszcze nic, ani poród ani dziecko i ciągle nie mam żadnych przeczuć.
Wspolczuje ci takiego snu,niestety chyba mamy taka psychike ze dowiadujac sie o stracie malenstwa sami martwimy sie o swoje. Ale musimy myslec ze bedzie ok. Ola ja w 3 ciazach nie mialam zadnych objawow poza brakiem @ za to ta dala mi popalic z mdlosciami i bolem piersi ,ktore bola nadal[emoji16]

Wspolczuje ci takiego snu,niestety chyba mamy taka psychike ze dowiadujac sie o stracie malenstwa sami martwimy sie o swoje. Ale musimy myslec ze bedzie ok. Ola ja w 3 ciazach nie mialam zadnych objawow poza brakiem @ za to ta dala mi popalic z mdlosciami i bolem piersi ,ktore bola nadal[emoji16]

Dobrze, że nie jestem sama bo już miałam obawy czy coś ze mną jest nie tak, że nic mnie nie boli, nie wymiotuje, mdłości nie mam :) może w kolejnej ciąży nadrobię za dwie [emoji14] oby nie ;)

Witam was z rana ja wolne idę do pracy dopiero po świętach wiec mam psychiczny luz już
Ja się staram nie myśleć ze może być coś złego
Powodzenia za wasze wizyty będzie napewno dobrze

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@paulina1994 wiem co czujesz. U mnie też od kilku dni oznak brak. Chodzę po domu i non stop ściskam piersi czy bolą a one nic... :hmm: zaraz zaczną boleć od tego tarmoszenia :D jakoś dasz radę do czwartku, a jeśli się tak bardzo denerwujesz zrób sobie betę jutro i otwórz za 24 lub 48 i zobacz czy rośnie. Może będzie spokojniejsza a to tylko kilka złotych i można zrobić o każdej porze dnia. Ja wizytę mam we wtorek i na szczęście o 9.20. Czyli nie muszę czekać cały dzień... Choć boję się strasznie.
Tak tylko dziewczyny mówiły że w późniejszej ciąży ta beta już tak szybko nie rośnie i później nie potrzebny mi tylko stres :) zresztą nic ona nie zmieni będę denerwować się przed każdą wizyta :( muszę wziąć się w garść i przetrwać do czwartku :)

reklama
Witajcie mamuski [emoji5]
Ja tez juz niestety wstac musialam, bo jade na badania i pozostale zakupy prezentowe. A po poludniy do przedszkola na warsztaty swiateczne.
Moja mloda tez zasmarkana, wiec nie wiwm jak dalej bedzie z jej chodzeniem do przedszkola.

Zycze powodzenia wszystkim na wizytach!!!

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Do góry