reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Ka obecnie już ze Śląska ale wciąż do ginekologa do Wrocławia jeżdżę ::

xnw49n73zrn5o34j.png

reklama
polecam szpital kaminskiego cudne wszystkie polozna .ja mislam swoja Wiolette Jude i cudowny porod w wannie

Ja pójdę rodzic dość daleko ponieważ mając doświadczenie z pierwszym porodem gdzie miałam swoją położna moj poród był szybki bez nacinania moj lekarz przyszedł kilka razy w trakcie sprawdzić czy wszystko Ok a tak cały czas była ze mna położna nie opuszczała mnie dużo pomagała niestety już niemoracuje teraz wiec będę rodzic w Gliwicach tam można sobie zapłacić za położna która będzie przy mnie znów cały czas do tego jest swój pokój z łazienka
U nas w okolicy są 3 szpitale ale takie ze w ani jednym nie chciałabym rodzic ...

16udyx8di9hvrs5t.png

Moja znajoms rodziła w Gliwicach, ale nie wiem gdzie dokladnie i to był dramat. Chyba z 8 kobiet na sali, łazienka ma korytarzu. Jedna z tych kobiet urodziła martwe dziecko i tak jej kazali leżeć na sali z kobietami i ich maluszkami. Horror!

p19uqqmzxqi22hcj.png

Moja znajoms rodziła w Gliwicach, ale nie wiem gdzie dokladnie i to był dramat. Chyba z 8 kobiet na sali, łazienka ma korytarzu. Jedna z tych kobiet urodziła martwe dziecko i tak jej kazali leżeć na sali z kobietami i ich maluszkami. Horror!

p19uqqmzxqi22hcj.png

Ciekawe w którym?
Ja idę z polecania w tym roku ten szpital wybrały 3 moje koleżanki każda sobie zapłaciła położna i każda była zadowolona to szpital który ma oddział noworodkowy i nowoczesna sale do porodu z możliwościami jakiś tam wyboru porodu
U mnie w mieście jest tak beznadziejny oddział porodowy ze najmniej urodzeń tam jest kilka razy dzieci zaraziły się bakteriami masakra

16udyx8di9hvrs5t.png

U mnie w mieście szpital też ma złe opinie, ale rodzilam tam 7 lat temu i nie mam złych wspomnień. Poród rodzinny w osobnym pokoju, potem sale 2 osobowe z łazienką i zakaz wchodzenia gości na oddział. Jest pokój spotkań a na sali mozna spokojnie wypoczywać i karmić dziecko bez szwendajacych się gości innych osób :)

p19uqqmzxqi22hcj.png

reklama
Cześć dziewczyny, wybaczcie, że z rana zaczynam tak nieprzyjemny temat, ale czy słyszałyście o zespole pasm owodniowych?

Do góry