@JustMe55 oj s koda, ze przelizyli, ale chociaz tyle dobrego, ze go wypuscilu na weekend, bo tak by lezal bez sensu.
Mnie akurat bialy jelen uczula [emoji53]
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017
O serio? Myślałam że jest taki totalnie nieuczuleniowy!
niestety moj mąż ktory ma fioła na punkcie wagi problem ze po drugiej ciazy nie wrocilam do dawnej wagi i startuje z nadwaga ( mimo lat walki fitnesow dietetyczki po ktorej byl efekt jojo )
Boże, niech nie robi Ci jakiegoś ciśnienia.. skończy się tak że będziesz w sekrecie jeść nutellę jak CIę najdzie ochota

Ja ostatnim rzutem na taśmę mieszczę się w normie i bałam sie jak to będzie, ale szczerze powiem, że na początku mdłości to kg lub dwa schudłam a teraz myślę o tym co jem... I zanim zjem myślę czy mogę czy już nie za dużo i udaje mi się wagę trzymać choć tak jak mówię ledwo w normach się mieszczę więc do chudzin nie należę... Może to głupie, ale postanowilam sobie przytyć 8/10kg i tego sie trzymam... Jak jednego dnia poszaleje to drugiego uważam... I tak mi się udaje... No i po 18 choćby nie wiem jaka miałabym chęć to nie jem
![]()
Mi teraz trochę minęły mdłości i też tak mam, że zastanawiam się co zjeść... Przed pierwszą ciążą ważyłam na pewno trochę mniej, nie pamiętam ile, przytyłam co prawda 10.5 kg, więc idealnie, ale teraz chciałabym mniej nawet.. powiedziałam sobie że zero słodyczy i białego chleba, ale jak mnie mdliło tylko biały chleb mi wchodził

Ja w pierwszej ciazy w 1 trymestrze przytyłam 4 kg i to było za dużo na finiszu byli +30kg ale mi się woda zatrzymywała i to był powód dlatego teraz nie słodzę nie używam soli pije tylko wodę nie jem słodyczy ale za to owoców więcej i narazie mam tylko 1 kg więcej takie miałam zalecenia od lekarza żeby się nie powtórzyła sytuacja z 1 ciazy
![]()
Na zatrzymywanie wody super jest masaż dla ciężarnych... ja pod koniec ciąży chodziłam raz na tydz do zaprzyjaźnionej masażystki i meeeega mi schodziła woda.
Widzę że duża reprezentacja Wrocławia się tutaj zebrała