reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

ja dwa razy na klinikach rodzilam ale ostatnio jestem tam co tydzien w poradni i organizacja mnie przeraza coraz bardziej :/
Ja też na klinikach ale moją martwą córkę więc nie kojarzy mi się dobrze mimo opieki bardzo dobrej jaką miałam... A moja gin właśnie tam pracuje... :/

p19u3e3k1bno3uzw.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Ostatnia edycja:
reklama
Dzieki za kciuki :) wszystko ok. Mamy 4 cm, 160 uderzen serca na minute. Maly podrosl sporo, bo dzisiaj ma wymiary na 11 tydzien. A ostatnio byl 3 dni do tylu w stosunku do OM. Widzialam i zoladek i pecherz moczowy. Serce o prawidlowej budowie.

Mam skierowanie do szpitala na 02.01.2018 Wszystko zgodnie z planem :)
O juz tak dokladnie wszystko widzialas, super[emoji5] Fajnie, ze dzidzia tak pieknie rosnie.
Szybko juz ten szpital, ale skoro yrzeba to trzeba. Dzidzia najwazniejsza

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Ja planuje rodzic w szpitalu, w ktorym pracuje moj lekarz. Odbieral porod mojego synka, gdy sie przedwcześnie urodzil w 23 tygodniu. Czulam sie bezpiecznie, mimo przezywanej tragedii. Teraz licze na bardziej optymistyczny final...

A nie rodzicie tam gdzie wasz lekarz prowadzący pracuje ? U mnie w Kaliszu jak jesteś bez swojego lekarza to szkoda słów traktują jak intruza :/ mój lekarz pracuje w szpitalu oddalonym o 40 km od mojego miejsca zamieszkania i tam pojadę bo nie chciałabym być traktowana jak zło konieczne :/

Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom
Dokladnie tam rodze gdzie moj lekarz pracuje [emoji3] We Wroxlawiu jest taka sama sytuacja w szpitalach. Przykre to ale prawdziwe.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

ja dwa razy na klinikach rodzilam ale ostatnio jestem tam co tydzien w poradni i organizacja mnie przeraza coraz bardziej :/
ja mam lekarzs teraz z klinik i to druga opcja po kaminskiego moze trzeba znow oplacic polozna .na Borowskiej bylam na patologii ciazy a na brochowie mialam pobierane wycinkk i polip wycinsny i raczej nie che chce w tych dwoch rodzic.Ale beda wakacje i remonty wiec zobaczymy

reklama
Do góry