reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

ALAB :) pomyliłam się podając nazwę laboratorium

f2w39n7303c24ozn.png
Haha, domyslilam sie[emoji3]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Jeżeli chodzi o nazwę ALAB to ja od kilku lat korzystam fajnie rano idę a po 12 zawsze mam wyniku w necie do sciagniecia

16udyx8di9hvrs5t.png
Noo właśnie to laboratorium miałam na myśli :) to u nich mi wyszedł dobry wynik (brak toxo) i bliski z tym, który dziś wyszedł w przyszpitalnym :) ale wyszedł niższy jeszcze :) będę tam chodzić bo to przyszpitalne codziennie inny wynik

f2w39n7303c24ozn.png

Jest to nasza pierwsza ciaża ale z narzeczonym sie bardzo cieszymy :-) mial byc slub, a bedzie dzidzius :-) cieszymy sie tymbardziej,ze lecze sie ginekologiczne od okolo 14 roku zycia na rozne schorzenia ginekologiczne m.in. Endometrioze, torbiele na jajnikach i wiele innych. Lekarze dawali mi okolo 5% szans na zajscie w ciaze, wiec jest sie z czego cieszyc :-) termin mam na 22 lipca i jest to 9tc. Do tej pory czuje sie dobrze poza licznymi mdlosciami o kazdej porze, ale do zniesienia. Zycze wszystkim lipcowym mamusia duzo zdrowia i wytrwalosci :-) dziekuje za mile przyjecie :-)

Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom
Gratulacje [emoji16] też zachodząc w ciążę miałam swój mały cud bo stwierdziły brak owulacji, cienkie endometrium, brak ciałka żółtego już miałam iść na badanie droznosci jajowodow [emoji16] posiew z pochwy zrobiłam, szlafrok i piżamę miałam gotowe do szpitala a tu ciąża [emoji16] cuda się zdarzają

f2w39n7303c24ozn.png

Mój szpital wydając wyniki to właśnie jest napisane "Diagnostyka" nie wiem czy oni w szpitalu to robią czy gdzieś wioza... Chyba na miejscu bo o 11 są wyniki, ale każdego dnia miałam inny wynik i zwątpiłam w nich

f2w39n7303c24ozn.png
O, czyli to w diagnostyce tak Ci robili. Ciekawe czy to jakus ich blad czy zawsze takie drobne roznice wychodza.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Mi jeszcze rok temu chcieli wycinac jajnjki i kawalek macicy, ale sie nie dawalam :-) moze to dziwnie zabrzmi,bo nie jestem lekarzem,ale logiczne jest,ze jak nie masz nic w brzuchu, bo wszystko masz wyciete to CUD sie nie pojawi :-) upieralam sie na swoim i wyszlo na moje heh :-) wow to kochana tez mialas duzo szczescia :-) Gratuluje jeszcze raz :-)

Mnie naszło na zapiekankę z makaronu, indyka i warzyw [emoji4] już mi niedobrze z głodu a jeszcze 10 minut w piekarniku...
Co do słodkiego to mnie w ogóle odrzuciło. Mimo, że w domu słodyczy od groma, mąż codziennie coś zajada a ja nie mogę na to patrzeć [emoji2] oby tak zostało do końca [emoji2]

oar8qqmzxfkhrczb.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)

reklama
Mi jeszcze rok temu chcieli wycinac jajnjki i kawalek macicy, ale sie nie dawalam :-) moze to dziwnie zabrzmi,bo nie jestem lekarzem,ale logiczne jest,ze jak nie masz nic w brzuchu, bo wszystko masz wyciete to CUD sie nie pojawi :-) upieralam sie na swoim i wyszlo na moje heh :-) wow to kochana tez mialas duzo szczescia :-) Gratuluje jeszcze raz :-)

Straszne... Rozumiem wyciąć jeśli coś sprawia wielkie zagrożenie dla zdrowia człowieka ... Ale szanse trzeba dać... Słyszałam, że czasami ciąża "leczy" endometrioze :) bo nie ma miesiączki więc krew się nie cofa

f2w39n7303c24ozn.png

Do góry