reklama
Margana
Fanka BB :)
Witamy [emoji5] Napisz cos wiecej o sobie. Ktory to tydzien, ktora ciaza, jak sie czujesz?Witam wszystkie Lipcowe Mamusie i dolaczam do Waszego grona :-)
Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom

Aniołek[*]8.08.2017
Margana
To super! Tak myslalam, ze jakis biepewny ten wynik. Na pewno musisz kontrolowac, jak kazda z nas, ktora nie ma p/cial.Przyszedł mi wynik z drugiego laboratorium tej toxoplazmozy i rzutem na tasme mieszczę się w normie bo 0.8 i jest napisane nieobecne [emoji16] nie wiem czemu jestem w górnej granicy i to pewnie jest do kontroli, ale uspokoiłam sięale już facetowi zapowiedzialam, że jabłka obieram że skurki a nie tylko myje i że do końca ciąży zero mielonego mięsa [emoji16] a schabowe będę robić w rękawiczkach mimo tego, że w zamrażarce siedzi
![]()

Aniołek[*]8.08.2017
Agatka29
TakAle w alpikacji?
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017
gochagosiaczek
Jest to nasza pierwsza ciaża ale z narzeczonym sie bardzo cieszymy :-) mial byc slub, a bedzie dzidzius :-) cieszymy sie tymbardziej,ze lecze sie ginekologiczne od okolo 14 roku zycia na rozne schorzenia ginekologiczne m.in. Endometrioze, torbiele na jajnikach i wiele innych. Lekarze dawali mi okolo 5% szans na zajscie w ciaze, wiec jest sie z czego cieszyc :-) termin mam na 22 lipca i jest to 9tc. Do tej pory czuje sie dobrze poza licznymi mdlosciami o kazdej porze, ale do zniesienia. Zycze wszystkim lipcowym mamusia duzo zdrowia i wytrwalosci :-) dziekuje za mile przyjecie :-)
Onaszczesliwa2018
Obdzwonilam chyba pół Podhala i nigdzie sie dziś nie umowie wieczorem do ginekologa. Do mojej lekarki dzwonilam jeszcze raz, to przepraszala, ale na poslizg półtorej godziny. Lekarz do wymiany. Umowilam sie na jutro, ale znowu zaczynam plamic, i chyba jak wieczorem mama dojedzie to skocze na ip.
Jasne jak tylko mama będzie to wsiadaj w autko i jedź
Margana
O to dziwne, bo wszystkim sie aktualizuje co kilka dni [emoji6]

Aniołek[*]8.08.2017
Gratulacje. Ja też zaszlam w 1 ciążę w czasie planowania ślubu, ale udalo nam sie wszystko pozalatwiac szybko i w 18tc był ślubJest to nasza pierwsza ciaża ale z narzeczonym sie bardzo cieszymy :-) mial byc slub, a bedzie dzidzius :-) cieszymy sie tymbardziej,ze lecze sie ginekologiczne od okolo 14 roku zycia na rozne schorzenia ginekologiczne m.in. Endometrioze, torbiele na jajnikach i wiele innych. Lekarze dawali mi okolo 5% szans na zajscie w ciaze, wiec jest sie z czego cieszyc :-) termin mam na 22 lipca i jest to 9tc. Do tej pory czuje sie dobrze poza licznymi mdlosciami o kazdej porze, ale do zniesienia. Zycze wszystkim lipcowym mamusia duzo zdrowia i wytrwalosci :-) dziekuje za mile przyjecie :-)

reklama
Margana
Oj to faktycznie wygraliscie los na loterii [emoji5] To gratuluje w takim razie i zycze spokojnej ciazy!Jest to nasza pierwsza ciaża ale z narzeczonym sie bardzo cieszymy :-) mial byc slub, a bedzie dzidzius :-) cieszymy sie tymbardziej,ze lecze sie ginekologiczne od okolo 14 roku zycia na rozne schorzenia ginekologiczne m.in. Endometrioze, torbiele na jajnikach i wiele innych. Lekarze dawali mi okolo 5% szans na zajscie w ciaze, wiec jest sie z czego cieszyc :-) termin mam na 22 lipca i jest to 9tc. Do tej pory czuje sie dobrze poza licznymi mdlosciami o kazdej porze, ale do zniesienia. Zycze wszystkim lipcowym mamusia duzo zdrowia i wytrwalosci :-) dziekuje za mile przyjecie :-)

Aniołek[*]8.08.2017
Podziel się: