reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Straszne... Rozumiem wyciąć jeśli coś sprawia wielkie zagrożenie dla zdrowia człowieka ... Ale szanse trzeba dać... Słyszałam, że czasami ciąża "leczy" endometrioze :) bo nie ma miesiączki więc krew się nie cofa

f2w39n7303c24ozn.png
Ja tez slyszalam, ze ciaza czesto leczy endometrioze, nadzerki i polipy.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Mnie naszło na zapiekankę z makaronu, indyka i warzyw [emoji4] już mi niedobrze z głodu a jeszcze 10 minut w piekarniku...
Co do słodkiego to mnie w ogóle odrzuciło. Mimo, że w domu słodyczy od groma, mąż codziennie coś zajada a ja nie mogę na to patrzeć [emoji2] oby tak zostało do końca [emoji2]

oar8qqmzxfkhrczb.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
Ja też mam dużo mniejsza chęć na słodkie niż przed ciąża :) czasami coś zjem, ale nie jestem tak lapczywa jak przed ciąża [emoji16] kiedyś codziennie coś słodkiego a dziś raz na 3 dni... Najczęściej po dużych zakupach w Lidlu [emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png

Dokladnie kochana, jest to najlepszy stan dla chorych na endo z tym,ze wlasnie endo czasem blokuje zajscie w ciaze i to dosyc skutecznie. Odwiedzilam chyba wszystkich krakowskich lekarzy w celu diagnostyki i powiedzialam nic nie wycinam.

Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom

Mnie naszło na zapiekankę z makaronu, indyka i warzyw [emoji4] już mi niedobrze z głodu a jeszcze 10 minut w piekarniku...
Co do słodkiego to mnie w ogóle odrzuciło. Mimo, że w domu słodyczy od groma, mąż codziennie coś zajada a ja nie mogę na to patrzeć [emoji2] oby tak zostało do końca [emoji2]

oar8qqmzxfkhrczb.png

Przepraszam, bo Ty tutaj o takich pysznościach piszesz a ja napiszę o uplawach :D Obie miałyśmy żółte. Kupiłam iliadian pregna, podmywam się 2-3 razy dziennie i jak ręką odjął :) Polecam może i Tobie pomoże :)

Dokladnie kochana, jest to najlepszy stan dla chorych na endo z tym,ze wlasnie endo czasem blokuje zajscie w ciaze i to dosyc skutecznie. Odwiedzilam chyba wszystkich krakowskich lekarzy w celu diagnostyki i powiedzialam nic nie wycinam.

Wiem, czytałam dużo o tej chorobie bo nawet lekarz planował mi zrobić laparoskopie zamiast badanie droznosci jajowodow, ale moja siostra po tym badaniu od razu zaszła w ciążę bo ono też udraznia jeżeli są zapchane i dlatego jednak miałam mieć najpierw badanie droznosci... No i bałam się bo to bardzo inwazyjne...

f2w39n7303c24ozn.png

oar8qqmzxfkhrczb.png

Smacznego :)

Sent from my SM-G950F using Forum BabyBoom mobile app

Przepraszam, bo Ty tutaj o takich pysznościach piszesz a ja napiszę o uplawach :D Obie miałyśmy żółte. Kupiłam iliadian pregna, podmywam się 2-3 razy dziennie i jak ręką odjął :) Polecam może i Tobie pomoże :)
Hahaha zmiana tematu mi nie przeszkadza [emoji2] ja mam zwykły Illadian ale czasem czuję jak mnie po nim szczypie i chciałam właśnie zmienić go na jakiś inny. Zaraz zobaczę co ma w składzie ten Pregna i może też go kupię skoro piszesz, że jest różnica [emoji4]

oar8qqmzxfkhrczb.png

reklama
Jest to nasza pierwsza ciaża ale z narzeczonym sie bardzo cieszymy :-) mial byc slub, a bedzie dzidzius :-) cieszymy sie tymbardziej,ze lecze sie ginekologiczne od okolo 14 roku zycia na rozne schorzenia ginekologiczne m.in. Endometrioze, torbiele na jajnikach i wiele innych. Lekarze dawali mi okolo 5% szans na zajscie w ciaze, wiec jest sie z czego cieszyc :-) termin mam na 22 lipca i jest to 9tc. Do tej pory czuje sie dobrze poza licznymi mdlosciami o kazdej porze, ale do zniesienia. Zycze wszystkim lipcowym mamusia duzo zdrowia i wytrwalosci :-) dziekuje za mile przyjecie :-)

Witaj. To mamy termin na ten sam dzień ? Widziałaś już maleństwo bo ja tak ale bardzo malutkie

Do góry