reklama
olaaa7
Fanka BB :)
To trochę tak jak u nas, też mamy tylko lampki i same bombki i to nie specjalnie dużoMyślę, że będą na niej głównie światełka, bo bombki nam się potwornie przerzedziły w ubiegłym roku![]()
![]()
Margana
Biedaku [emoji20] To lepiej jedz na ta izbe, bo lepiej nie ryzykowac. Trzymam kciuki zeby wszystko bylo dobrze!Obdzwonilam chyba pół Podhala i nigdzie sie dziś nie umowie wieczorem do ginekologa. Do mojej lekarki dzwonilam jeszcze raz, to przepraszala, ale na poslizg półtorej godziny. Lekarz do wymiany. Umowilam sie na jutro, ale znowu zaczynam plamic, i chyba jak wieczorem mama dojedzie to skocze na ip.

Aniołek[*]8.08.2017
SzczęśliwaCiężarna
Nie po prostu potrzebujeszTzn że lepiej ograniczyć?
Ja mamPięknie pachnie, koniecznie pokaż jak już ubierzesz
![]()

olaaa7
Kochana nie martw się, co ja mam powiedzieć jak jeszcze tydzień temu miałam 10,790?! po 5 dniach brania euthyroxu 50 spadło do niecałych 7. Będzie dobrze, nie martw się. Teraz endo przepisała mi dawkę 75 i kolejną wizytę mam 2 stycznia. Jak się martwisz a masz możliwość żeby przyjął Cię lekarz rodzinny to idź, on też może wypisać Ci receptę.Dziewczyny martwię się tym moim TshMam już skierowanie do endokrynologa, dzwoniłam tam i przed świętami mnie przyjmą, ale nie wiem jeszcze dokladnie kiedy. Teraz weekend i jeszcze pare dni minie zanim dostanę jakieś leki. Myślicie, że nic się nie stanie? Póki co koleżanka dietetyczka podesle mi dziś info co jeść, żeby dietą sobie pomóc. Stresuje się bo gin mówił że przez wysokie tsh można nawet poronic. Moje wynosi 3.92.
![]()
Margana
Lepiej sprawdzic. Jedz jak tyljo ktos przyjdzie do domu.Musze na kogos poczekać bo nie mogę wziąć teraz już dwójki dzieci, bo córka już po szkole. I właśnie nie jest mocne. Jest znikome. Po prostu sluz zabarwiony. Z przerwami w dodatku na czysty sluz. Już nie wiem ci o tym myśleć

Aniołek[*]8.08.2017
Margana
Niestety na NFZ bardzo trudno trafic na takiego, ktory zawsze przyjmie. Ja tez place i moge dzwonic nawet w nocy.Bez sensu ta lekarka ! Jesteś jej pacjentką więc powinna cię przyjąć bez żadnego problemu :/ mam nadzieję, że jak ja będę potrzebowała pilnej wizyty to mój lekarz mnie przyjmie bo wkoncu zostawiam u niego nie małe pieniądze :/
Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom

Aniołek[*]8.08.2017
Jola92
Ja też tak mam! zastanawiam się co to może być bo to nie jest ból tylko taki jak by ruchDziewczyny czasami odczuwam w podbrzuszu takie cos jakby rychy dziecka. Wiem, ze to jeszcze nie to, bo to dopiero 11tc, ale co to moze byc? Rozxiagajaca sie macica? Tez tak macie?
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017
reklama
Karla88
Bez sensu ta lekarka ! Jesteś jej pacjentką więc powinna cię przyjąć bez żadnego problemu :/ mam nadzieję, że jak ja będę potrzebowała pilnej wizyty to mój lekarz mnie przyjmie bo wkoncu zostawiam u niego nie małe pieniądze :/
Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom
Naprawdę jedz to sprawdzić a lekarza wymień ..
daj znac i nie martw się

Podziel się: