reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Obdzwonilam chyba pół Podhala i nigdzie sie dziś nie umowie wieczorem do ginekologa. Do mojej lekarki dzwonilam jeszcze raz, to przepraszala, ale na poslizg półtorej godziny. Lekarz do wymiany. Umowilam sie na jutro, ale znowu zaczynam plamic, i chyba jak wieczorem mama dojedzie to skocze na ip.
Koniecznie jedź na izbę, nie ma co ryzykować, trzymam kciuki, żeby wszystko dobrze się skończyło. Mocne masz te plamienia?

reklama
U nas też już choinka zakupiona wczoraj mąż pojechał ja troszkę podcciąć bo za wysoka prawie 3 metry i musi troszkę ściąć już się nie mogę doczekać a to nasze pierwsze święta na nowym :)

My mamy choinke od tygodnia, stoi na balkonie. Jutro ja wstawimy do mieszkania i ubierzemy [emoji3]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
To tak jak u Nas :) tylko my dziś wstawiamy do domu :)

Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mam :) Pięknie pachnie, koniecznie pokaż jak już ubierzesz :)

Myślę, że będą na niej głównie światełka, bo bombki nam się potwornie przerzedziły w ubiegłym roku ;) :D

Obdzwonilam chyba pół Podhala i nigdzie sie dziś nie umowie wieczorem do ginekologa. Do mojej lekarki dzwonilam jeszcze raz, to przepraszala, ale na poslizg półtorej godziny. Lekarz do wymiany. Umowilam sie na jutro, ale znowu zaczynam plamic, i chyba jak wieczorem mama dojedzie to skocze na ip.

O kurcze... Rzeczywiście lekarz do wymiany :/ Trzymam kciuki, żeby to nie było nic poważnego. Odpoczywaj teraz i staraj się nie denerwować. Wieczorem się dowiesz co i jak!

Koniecznie jedź na izbę, nie ma co ryzykować, trzymam kciuki, żeby wszystko dobrze się skończyło. Mocne masz te plamienia?
Musze na kogos poczekać bo nie mogę wziąć teraz już dwójki dzieci, bo córka już po szkole. I właśnie nie jest mocne. Jest znikome. Po prostu sluz zabarwiony. Z przerwami w dodatku na czysty sluz. Już nie wiem ci o tym myśleć

Ja codziennie wcinam albo jogurty albo serki, jakoś tak mnie wzięło.
Przed ciążą dzień bez jogurtu dzień stracony, a teraz kompletnie nie jem jogurtów ;) nabiał owszem bo na śniadanie jem głównie albo owsiankę na mleku, albo płatki pełnoziarniste z mlekiem i bakaliami czasami jeszcze włożę banana :)

Dziewczyny martwię się tym moim Tsh :( Mam już skierowanie do endokrynologa, dzwoniłam tam i przed świętami mnie przyjmą, ale nie wiem jeszcze dokladnie kiedy. Teraz weekend i jeszcze pare dni minie zanim dostanę jakieś leki. Myślicie, że nic się nie stanie? Póki co koleżanka dietetyczka podesle mi dziś info co jeść, żeby dietą sobie pomóc. Stresuje się bo gin mówił że przez wysokie tsh można nawet poronic. Moje wynosi 3.92.

p19uqqmzxqi22hcj.png

Bez sensu ta lekarka ! Jesteś jej pacjentką więc powinna cię przyjąć bez żadnego problemu :/ mam nadzieję, że jak ja będę potrzebowała pilnej wizyty to mój lekarz mnie przyjmie bo wkoncu zostawiam u niego nie małe pieniądze :/

reklama
Dziewczyny martwię się tym moim Tsh :( Mam już skierowanie do endokrynologa, dzwoniłam tam i przed świętami mnie przyjmą, ale nie wiem jeszcze dokladnie kiedy. Teraz weekend i jeszcze pare dni minie zanim dostanę jakieś leki. Myślicie, że nic się nie stanie? Póki co koleżanka dietetyczka podesle mi dziś info co jeść, żeby dietą sobie pomóc. Stresuje się bo gin mówił że przez wysokie tsh można nawet poronic. Moje wynosi 3.92.

p19uqqmzxqi22hcj.png
A dał ci jakieś leki na obniżenie ? Ola tu miała ponad 10 i po kilku dniach jak jej ładnie zleciało po lekach :) wydaje mi się , że nie ma takiej tragedi z tym twoim TSH, ale lekarzem nie jestem

Do góry