reklama
Margana
Fanka BB :)
Czasami tak.Dziewczyny a powiedzcie mi czy jak leżycir tak całkiem na płasko to ciągnie was podbrzusze?zawsze muszę na którąś stronę się położyc bo to jakieś takie mało przyjemne ?
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Aniołek[*]8.08.2017
SzczęśliwaCiężarna
Kochana te laboratorium mnie do szału doprowadZi... 2 tyg temu img 0.825 dla powtorzenia wczoraj po 2 tyg urosło do 0.834 więc strach bo rośnie... Bo gdyby stało w miejscu to taka moja "uroda" a dzis w tym samym laboratorium 0.810 a norma jest do 0.800... Czekam na wynik z drugiego laboratoriumJa już głupiej z tymi wynikami, mnie też wydaje się że mam przeciwciała a lekarz każe mi powtarzać wyniki, no nic wypytam w poniedziałek dokładnie

paulina1994
Dziewczyny mam głupie pytanie ale trochę mnie to nurtuje jak wkładam luteine tak dość głęboko to czuje jak bym tam miala wszystko takie powiększone ? Nie wiem konkretnie jak to nazwać takie zgrubienie w pewnym momencie...jest to normalne ? Pytanie chyba głównie do dziewczyn które mają luteine bo rozumiem, że raczej każdy tam palcy nie wsadza [emoji23] jak pytanie bardzo głupie to proszę uznać za niebyłe [emoji14]
Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom
Margana
Trzymaj sie tam [emoji5]Jezuuu jaki mam dziś śpiący dzieńStraszne a jeszcze 3 godziny muszę wytrzymać.

Aniołek[*]8.08.2017
Sabinaaa81
No właśnie. Ona pracuje w przedszkolu i już mi dziś pisała, że niechcący wpadł na nią chłopiec i dostała łokciem w brzuch :-( Nie mocno, ale jednak. Poza tym przedszkola są u nas od 1 roku życia i dużo dzieci jest w pieluchach jeszcze (nawet do 3 rż) i takie dziecko trzeba podnieść do przebrania na przewijak czy wsadzić do krzesełka do karmienia i tak kilka razy dziennie kilkoro dzieci :-( Do pracy ma chodzić na 6 godzin dziennie. Nie wyobrażam tego sobie. Dochodzi jeszcze stres (pierwsza ciąża zakończyła się 3,5 miesiąca przed czasem) Moja kuzynka w Polsce, która miała szew nie pracowała. Miała się oszczędzać (nie leżeć) i odpoczywać w ciągu dnia. I przede wszystkim się nie stresować. Jak widać co kraj to obyczaj.Ojej j ze szwem w pełni muszą pracować przecież trzeba się oszczędzać ja z paserem leżałem ale nie nom stop robiłam zakupy gotowalam ale wtedy nie miałam dziecka także kiedy chciałam to odooczywalam
SzczęśliwaCiężarna
Minimum raz na trymestrA mówili wam może lekarze jak często powinno się kontrolować ta toksoplazmoze?

Agatka29
No faktycznie można oszalecKochana te laboratorium mnie do szału doprowadZi... 2 tyg temu img 0.825 dla powtorzenia wczoraj po 2 tyg urosło do 0.834 więc strach bo rośnie... Bo gdyby stało w miejscu to taka moja "uroda" a dzis w tym samym laboratorium 0.810 a norma jest do 0.800... Czekam na wynik z drugiego laboratorium
![]()
Margana
Kurcze dziwny ten wynik. Ale na moje oko nie masz toxo. Zobaczymy co lekarz powie i jak ten wynik z innego laboKochana te laboratorium mnie do szału doprowadZi... 2 tyg temu img 0.825 dla powtorzenia wczoraj po 2 tyg urosło do 0.834 więc strach bo rośnie... Bo gdyby stało w miejscu to taka moja "uroda" a dzis w tym samym laboratorium 0.810 a norma jest do 0.800... Czekam na wynik z drugiego laboratorium
![]()

Aniołek[*]8.08.2017
reklama
SzczęśliwaCiężarna
Gdyby mi wczoraj takie wyszło to bym się nie stresowala i ginekolog też by mi powiedział, że skoro spadło to dobrze... A tak pewnie będę musiała znów niedługo robićKurcze dziwny ten wynik. Ale na moje oko nie masz toxo. Zobaczymy co lekarz powie i jak ten wynik z innego labo
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017

Podziel się: