reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Dziewczyny a powiedzcie mi czy jak leżycir tak całkiem na płasko to ciągnie was podbrzusze?zawsze muszę na którąś stronę się położyc bo to jakieś takie mało przyjemne ?

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Czasami tak.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Ja już głupiej z tymi wynikami, mnie też wydaje się że mam przeciwciała a lekarz każe mi powtarzać wyniki, no nic wypytam w poniedziałek dokładnie
Kochana te laboratorium mnie do szału doprowadZi... 2 tyg temu img 0.825 dla powtorzenia wczoraj po 2 tyg urosło do 0.834 więc strach bo rośnie... Bo gdyby stało w miejscu to taka moja "uroda" a dzis w tym samym laboratorium 0.810 a norma jest do 0.800... Czekam na wynik z drugiego laboratorium

f2w39n7303c24ozn.png

Dziewczyny mam głupie pytanie ale trochę mnie to nurtuje jak wkładam luteine tak dość głęboko to czuje jak bym tam miala wszystko takie powiększone ? Nie wiem konkretnie jak to nazwać takie zgrubienie w pewnym momencie...jest to normalne ? Pytanie chyba głównie do dziewczyn które mają luteine bo rozumiem, że raczej każdy tam palcy nie wsadza [emoji23] jak pytanie bardzo głupie to proszę uznać za niebyłe [emoji14]

Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom

Ojej j ze szwem w pełni muszą pracować przecież trzeba się oszczędzać ja z paserem leżałem ale nie nom stop robiłam zakupy gotowalam ale wtedy nie miałam dziecka także kiedy chciałam to odooczywalam
No właśnie. Ona pracuje w przedszkolu i już mi dziś pisała, że niechcący wpadł na nią chłopiec i dostała łokciem w brzuch :-( Nie mocno, ale jednak. Poza tym przedszkola są u nas od 1 roku życia i dużo dzieci jest w pieluchach jeszcze (nawet do 3 rż) i takie dziecko trzeba podnieść do przebrania na przewijak czy wsadzić do krzesełka do karmienia i tak kilka razy dziennie kilkoro dzieci :-( Do pracy ma chodzić na 6 godzin dziennie. Nie wyobrażam tego sobie. Dochodzi jeszcze stres (pierwsza ciąża zakończyła się 3,5 miesiąca przed czasem) Moja kuzynka w Polsce, która miała szew nie pracowała. Miała się oszczędzać (nie leżeć) i odpoczywać w ciągu dnia. I przede wszystkim się nie stresować. Jak widać co kraj to obyczaj.

Kochana te laboratorium mnie do szału doprowadZi... 2 tyg temu img 0.825 dla powtorzenia wczoraj po 2 tyg urosło do 0.834 więc strach bo rośnie... Bo gdyby stało w miejscu to taka moja "uroda" a dzis w tym samym laboratorium 0.810 a norma jest do 0.800... Czekam na wynik z drugiego laboratorium

f2w39n7303c24ozn.png
Kurcze dziwny ten wynik. Ale na moje oko nie masz toxo. Zobaczymy co lekarz powie i jak ten wynik z innego labo

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Do góry