reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja w sumie 10+4 więc już 11 ale ciąża starsza o 5 dni więc sama już nie się w którym jestem tygodniu hehe

p19u3e3k1bno3uzw.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Hehe ja też co idę na usg to są jakieś wahania ale bez jakiejś wielkiej rozbieżności :D okaże się w lipcu :D

reklama
Ja musze monitorowac toxo przez całą ciaze. Nigdy nie przechodzilam i nie mam przeciwcial. Jak sie wykryje zakazanie to mozna leczyc, jak sie przegapi to narazamy dziecko.

Ja mam tak samo nie mam przeciwciał i nigdy nieprzechodzilam tego świństwa myślę że za jakiś czas znów to skontroluje, lepiej parę razy za dużo niż o jeden za malo zawsze taka zasadę wyznaje, z wszystkim pewnie przez to że jestem straszna Panikara no ale wolę dmuchać na zimne...

Dziewczyny czasami odczuwam w podbrzuszu takie cos jakby rychy dziecka. Wiem, ze to jeszcze nie to, bo to dopiero 11tc, ale co to moze byc? Rozxiagajaca sie macica? Tez tak macie?

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Dziewczyny a jak to jest z używanymi fotelikami? Słyszałam różne opinie i sama już nie wiem co jest prawdą. Czy można spokojnie kupić czy lepiej nowy?
Kwestia zakupu fotelika, który nie jest po wypadku, kolizji :) więc najlepiej od kogoś zaufanego :)

Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mnie za to szefowa chciała jak najszybciej wygonić na l4 [emoji14]

p19u3e3kbybyr7lo.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Ale macie dobrze z tym L4 w Polsce. :-) Koleżanka, która urodziła 3 lata temu w 25 tc, miała w pn zakładany szew na szyjce i od dziś (cztery dni po zabiegu) musiała wrócić do pracy. Trzy koleżanki, które rodziły w zeszłym roku (sprzątaczka, nauczycielka w podstawówce oraz przedszkolanka) również nie dostały zwolnień (wszystkie miały bóle kręgosłupa od połowy ciąży. Najgorsze ta sprzątająca dziewczyna. Dostała na nie akupunkturę oraz rehabilitacje 3x tyg po pracy :-/ ) Dwie z nich na 1 miesiąc przed porodami przeszły na wcześniejsze macierzyńskie. Można przejść u nas na 2 miesiące przed porodem, ale było im szkoda tracić tego czasu z maluchem. Ta koleżanka, która sprząta przeszła 2 miesiące wcześniej na macierzyński, bo nie była w stanie pracować.

Do góry