reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Nie dziwie sie na chwile sie wylogujesz a tu juz 3 strony☺ narazie w miare. Od rana jeszcze plamilam teraz narazie cisza, I w nocy tez bylo czysto.
To super oby tak dalej.wlasnie ja mam tak zawalone dni ost.ze szok. A jak sie wejdzie to nie idzie sie odnalezc. Zaraz znowu uciekam bo Mati zaraz lekcje konczy. A o 14.20 Bartek i Oliwia. Pozniej lekcja itd.i dzien leci jak szalona. Juz sie boje contp bedzie jak maluch sie urodzi . Odzwyczailam sie od pieluch.

reklama
To super oby tak dalej.wlasnie ja mam tak zawalone dni ost.ze szok. A jak sie wejdzie to nie idzie sie odnalezc. Zaraz znowu uciekam bo Mati zaraz lekcje konczy. A o 14.20 Bartek i Oliwia. Pozniej lekcja itd.i dzien leci jak szalona. Juz sie boje contp bedzie jak maluch sie urodzi . Odzwyczailam sie od pieluch.
No wlasnie. Ja wlasnie weszlam z dzieciakami do domu. Ty 3 szkolnych podziwiam, jak to ogarniasz

Jak odkleja sie kosmowka moga byc plamienia, ja mialam krwiak wykryty gdzies w 7 tygodniu I mimo brania lekow I tak plamilam I krwawilam do 18 tygodnia.Ale ciaza sie utrzymala. Bedzie dobrze

Musiałaś leżeć? Później wchłonął się ten krwiak?
Na szczęście mam teraz urlop więc poleguje, mieliśmy lecieć na wakacje ale odwołaliśmy wyjazd. W poniedziałek po badaniu aż takie czerwone skrzepy wyleciały, nie wygląda to ciekawie.

Witajcie :blink:

@kinga30 teścik rewelacyjny :tak: Mam nadzieję, ze te plamienia szybko ustanął i bedzie wszystko ok

@olaaa7 mnie tez dość często kłuje w brzuchu, tylko martwi mnie to, ze zwykle po prawej stronie :hmm: No ale pecherzyk jest w macicy, wiec chyba jest ok.
Na gardło to polecam TantumVerde, można w ciąży. Niektórym też pomaga ta seria P*r*e*n*a*l*e*n

@atomek mam nadzieje, ze to tylko mniej czuły test! Zrób bete to bedziesz miała pewność. Trzymam kciuki

@Cinka gratuluję serduszka!!! Super, juz sie sama nie moge doczekać.

@happygirl oby te plamienia ustały. Kiedy masz kolejną wizyte?

Mnie tez coś zaczyna gardło pobolewac i zatoki :hmm: Mam nadzieje, ze nic sie z tego nie rozwinie. Zaraz sie biore za pieczenie makowca, bo moja córcia sobie zażyczyła na urodziny ;-) ;)

Witajcie :blink:

@kinga30 teścik rewelacyjny :tak: Mam nadzieję, ze te plamienia szybko ustanął i bedzie wszystko ok

@olaaa7 mnie tez dość często kłuje w brzuchu, tylko martwi mnie to, ze zwykle po prawej stronie :hmm: No ale pecherzyk jest w macicy, wiec chyba jest ok.
Na gardło to polecam TantumVerde, można w ciąży. Niektórym też pomaga ta seria P*r*e*n*a*l*e*n

@atomek mam nadzieje, ze to tylko mniej czuły test! Zrób bete to bedziesz miała pewność. Trzymam kciuki

@Cinka gratuluję serduszka!!! Super, juz sie sama nie moge doczekać.

@happygirl oby te plamienia ustały. Kiedy masz kolejną wizyte?

Mnie tez coś zaczyna gardło pobolewac i zatoki :hmm: Mam nadzieje, ze nic sie z tego nie rozwinie. Zaraz sie biore za pieczenie makowca, bo moja córcia sobie zażyczyła na urodziny ;-) ;)
Dzisiaj przejdę się do apteki i kupię to Tantum Verde :) No ja mam nadzieję, że mnie nie rozłoży, bo M od wczoraj coś niewyraźny.

Musiałaś leżeć? Później wchłonął się ten krwiak?
Na szczęście mam teraz urlop więc poleguje, mieliśmy lecieć na wakacje ale odwołaliśmy wyjazd. W poniedziałek po badaniu aż takie czerwone skrzepy wyleciały, nie wygląda to ciekawie.
W pierwszej ciazy mi sie wchlonal lezalam. Moglam wstawac tylko do wc. Ale plamilam do 18 tyg w tym jeden duzy krwotok. W drugiej ciazy sie oproznil tez lezalam tylko do 16 tygodnia I mialam 4 duze krwotoki. I wlasnie juz gdzies wczesniej pisalam, ze jak dostalam 2 krwotok I 3 to mi skrzepy szly wielkosci dloni

reklama
Na ból gardła w ciąży mi gin zapisał *spam* ale nic nie działał. Tantum verde niemowlakom się podaje wiec chyba w ciąży nie zaszkodzi a napewno działa.

Kupując pieluchy w rossmanie w ręce wpadł mi jeszcze jeden test i zrobiłam żeby rozwiać wątpliwości z rana
1510142868-52dd840c065cf164-aaaaaa.jpeg

Także wątpliwości rozwiane. Wizyta u gin umówiona na 23.11

Wiecie jak to jest z karmieniem w ciąży? Czytam w necie ze lekarze raczej polecają odstawić a z drugiej strony wszędzie pisze ze w fizjologicznej ciąży można karmić dalej...

Czy któraś z Was ma takie doświadczenia i co na to wasi lekarze?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry