reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2018

Wszystkie wozki quinny maja takie male? Bo mi sie marzy Mood i nie chcialab rezygnowac z tego powodu.

xrotgov3q3o4y33i.png
No właśnie niestety wszystkie, ja go chyba będę używać na zakupy tylko bo stelaż jest dość mały i będzie dobry do bagażnika ale tak na spacery to wolę jednak coś wygodniejszego [emoji4]

oar8qqmzxfkhrczb.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)

reklama
No właśnie zastanawiam się jak ogarnąć przyszłą zimę, skoro dziecko będzie miało w listopadzie 4 miesiące to myślicie, że w standardowej gondoli o długości koło 80cm przejeździ zimę?
Moja jezdzila w takiej gondoli do 6miesiaca, ale ona byla duza. W 6 miesiacu juz byla na dlugosc calej gondoli i smiesznie wygladala[emoji6] Dlatego wazne jest zeby spacerowka rozkladala sie do pozycji lezacej, bo ja ja musialam przesadzic jak jeszcze sama nie siedziala.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Hej dziewczyny :) życzę wam dziś udanych wizyt :)
(kto wizytuje dziś?)
Ja wczoraj odwiedziłam moja prace znów, musiałam dostarczyć l4 i akurat trafiłam na usypianie moich dzieciaków :) jak widziałam ich radość że mnie widzą aż się wyruszyłam :D kochane dzieciaki, nie chciały spać bo się patrzyły czy jestem hehe, a na wychodne jedna z dziewczyn do mnie - nic po tobie nie widać... Na co jej - co ma być widać w 10 tygodniu, jak teraz utyję jak słoń to co będzie dalej... I cisza, zamknęła się, a sama taka wredota pulchna ładnie mówiąc.. I tak patrzę na siebie i faktycznie nic nie widać no ale kurde.. Chyba mam czas na brzuszek co?

p19u3e3k2z17e1rf.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
No jasne, ze masz czas na brzuszek! Jeszcze trochę może minąć zanim się pojawi. U mnie też jeszcze nic nie widać, czuję tylko jak dotykam w dole brzucha takie małe zgrubienie, jak grejfrut :)

Mood ma z tego co kojarzę dużą gondolkę :) Koleżanka ma i chwali sobie.
Chociaż hmm teraz patrze i pisze, że dł ma 90cm ale w środku 76cm nie wiem czy jakiś błąd czy faktycznie tak jest.
One są wąskie i dosyć krótkie właśnie... może znajdę gdzieś zdjęcie siostrzenicy jak była mała jak w nim leży [emoji4]

oar8qqmzxfkhrczb.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)

Marika jasne ze masz czas na brzuszek ja bym bardzi chciała żeby być jeszcze płaska a od sb mi tak brzuch wywaliło szok !!

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

No jasne, ze masz czas na brzuszek! Jeszcze trochę może minąć zanim się pojawi. U mnie też jeszcze nic nie widać, czuję tylko jak dotykam w dole brzucha takie małe zgrubienie, jak grejfrut :)
Mi już moja ginekolog na wstępie powiedziała że raczej nie będę miała dużego brzuszka patrząc jak w pierwszej ciąży wyglądałam, że w połowie w 19t prawie nic nie było widać, bardziej jakbym się najadła... A ta dziewczyna z pracy chyba zazdrosna.. Nie wiem. ja jestem drobna i niska więc jak już miałabym brzuch to co byłoby dalej :o

p19u3e3k2z17e1rf.png

27.06.17 Anastazja [*]

reklama
Mi już moja ginekolog na wstępie powiedziała że raczej nie będę miała dużego brzuszka patrząc jak w pierwszej ciąży wyglądałam, że w połowie w 19t prawie nic nie było widać, bardziej jakbym się najadła... A ta dziewczyna z pracy chyba zazdrosna.. Nie wiem. ja jestem drobna i niska więc jak już miałabym brzuch to co byłoby dalej :o

p19u3e3k2z17e1rf.png

27.06.17 Anastazja [*]
Wcale się nie przejmuj tym co ludzie gadają :) Zazdrości i tyle :)

Do góry