reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2018

@Marika92 fajna ta Twoja lekarka bardzo!

Kiedyś pisałam o zupce chińskiej że miałam na nią straszna ochotę, ale wkoncu jej nie zjadłam, znowu chęć na nią mnie dopada hmmm...

WIem! :D Ja w ciąży zjadłam pierwszy raz po kilku latach tak jak i KFC :D

Moich rodziców i teściów zbliżyło też bardzo nasze smutne doświadczenie śmierci wnuka. Dla teściów to był pierwszy wnuczek, dla moich rodziców już czwarty. Bardzo się wtedy wspierali, bo dalszej rodziny nie chcieliśmy na pogrzebie itp. Teraz też wiem, że mają kontakt i bardzo się wspierają czekając na kolejne wieści od nas. Przy tym umawiają się jak nam pomóc, gdy już będę po zabiegu i będę musiała leżeć w domu.

Odliczam do wizyty piątkowej...niech to serce bije no. A dowiem się dopiero wieczorem, bo wizyta w piątek na 19:00.

....strasznie smutne są takie sytuacje :(

Dziewczyny mają rację że wieczorne wizyty są przechlapane, bo cały dzień stresu...!

reklama
Dzień dobry :) odebrałam wczoraj wyniki, TSH spadło z 10,790 do 6,690 (5 dni brania euthytoxu) ft3 2,25 norma 2-4,4 ft4 1 norma 0,9-1,7 a przeciwciała anty TPO 5,9 norma <34. Właśnie czekam w kolejce do endokrynologa.
O to ladnie spadlo [emoji5] Daj znac co lekarz powiedzial!

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

U nas imiona na razie takie: Ewa, bo mi się podoba albo Natalia - po mojej przyjaciółce. Dla chłopca chyba Filip (podobało nam się przy pierwszym synku) albo Mikołaj - po przyjacielu męża.
Czekamy na rozpoznanie płci. Do tego czasu dziecko jest nazywane Kropką ;) i intuicja mówi, że będzie dziewczynka ;)
Natalia to było moje imię dla dziewczynki w 1 ciąży. Ewa też by mi się podobała po mojej zmarłej mamie, ale wątpię, że rodzina pozytywnie by na to zareagowała. Gdzieś mi jeszcze z tyłu głowy siedzi imię Hania. Też mam przeczucie ma dziewczynkę :)

p19uqqmzy05r3uyz.png

A ja jakoś mysle ze będzie syn nie wiem czemu w pierwszej ciazy nie miałam przeczucia za to moj mąż od razu mówił ze będzie córka marcelinka i żadna inna wiec tak zostało [emoji846] a teraz jakoś mysle sobie ze będzie synuś tym bardziej ze przy córce byłam tak brzydka w ciazy wyglądałam strasznie a teraz poprostu popadam w samozachwyt taka piękna hahaha

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Dzidziuś ma już 4 cm[emoji4]bardzo się rusza, macha rączkami i nóżkami bardzo i się obraca[emoji4]wszystko jest dobrze i usg miałam już przez brzuch[emoji4]z OM 10+1 z USG 10+6[emoji4]kochane szczęście mamusi <3 zakochałam się normalnie kolejny raz :))))

p19u3e3k4pwu9alb.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Supet, ze wszystko ok [emoji5]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Dzidziuś ma już 4 cm[emoji4]bardzo się rusza, macha rączkami i nóżkami bardzo i się obraca[emoji4]wszystko jest dobrze i usg miałam już przez brzuch[emoji4]z OM 10+1 z USG 10+6[emoji4]kochane szczęście mamusi <3 zakochałam się normalnie kolejny raz :))))

p19u3e3k4pwu9alb.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

No to suuuper moje gratulacje :) ja czekam i chyba zacznę obgryzac paznokcie chociaż nigdy tego nie robię a jest tu sporo kobiet Ale jest też paru lekarzy więc mam nadzieję , że nie wszystkie do mojej :D bo jak będzie za długo trwać to zostanę nie tylko z prostymi włosami, ale bez paznokci

reklama
Do góry