reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

To nie ma co się zastanawiać tylko jak dostaniesz zielone światło to działaj :)

Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom
Ja sie nie zastanawiam tylko mnie kusi zeby juz zaczac dzialac nawet a dopiero drugi dzien po zabiegu hehe. Straszna ocota na seks mi wrocila.

f2wlk6nllyt56xuu.png

Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d

reklama
a jesli moge spytac mialas jakies objawy ? :( ja teraz wkraczam w 11 tydz i sie boje :(

Niemartw sie w różnych tygodniach kobiety tracą moje dzieciątko miało za słabe serduszko dlatego przestało bic. Objawów nie miałam żadnych. Chociaż piersi mi opadły, ale jak widać nie jest to żadnym wyznacznikiem bo teraz jakieś 3 tygodnie też "opadly "a jest wszystko oki także na nic nie ma reguly. Wtedy jeszcze pracowałam bo tak świetnie się czułam i to była sobota więc ogarnialam dom wszystko było ok wręcz mialam jakiś taki przypływ energii pamiętam i wszystko porobilam i byliśmy umówieni że jak moj wróci z pracy to pojedziemy na zakupy On wrócił naszykowalam mu obiadek i mówię to idę się wykąpać i pojedziemy poszłam siku i zauważyłam mała nitke krwi ( którą też nie jest żadnym wyznacznikiem bo czytałam wiele kobiet tu miało i jest z ich maluchami wszystko ok ) no to oczywiacie panika szpital i okazało się że serduszko przestało bic [emoji24] był to jak grom z nieba...tygodniami niejadlam niekapalam się z nikim nie rozmawialam..bardzo ciężko to znioslam. Jeszcze po tym jak mój usłyszał że serce nie bije to stracil przytomność nie umieli go obudzić później szukałam bo go wywieźli na inny oddział obcy kraj , język nie no to był horror.. koszmar. Ale teraz wierzę że musi być oki moje dzieciątko teraz ma Anioła stróża który na pewno pilnuje żeby wszystko było dobrze [emoji4] nie czytaj za dużo w Internecie , tak jak mówię na nic nie ma reguly każdy organizm inny każda ciąża inna teraz np plamilam też już miałam najgorsze myśli , a plamienia poszły sobie papa i dzidzia rosnie :)

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

A lekarz coś mówił kiedy możesz wrócić do przytulanek ? ;)

W szpitalu mi powiedzieli ze najlepiej jak zadecyduje o powrocie do przytulanek moja wlasna gin. W styczniu po konizacji z lyzeczkowaniem jak bylam to powiedziala ze nawet po dwoch czy trzech tygodniwch jak sie czuje na silach. A wrocilismy do seksow po 5 tygodniacch tuż po @. Wiec teraz zapewne poczekamy tez do @ zeby sie porzadnie zagoilo. No a staranka moze juz po 2 @ zaczniemy....zobacze jeszcze.

f2wlk6nllyt56xuu.png

Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d

Dokładnie, każda ciąża jest inna i tego trzeba się trzymać :) próbować pozytywnie się nastawić. Dzidziuś już zaczyna czuć nasze emocje więc trzeba myśleć głównie o nim :)

oar8qqmzxfkhrczb.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)

A myślicie, że mi jakie myśli krążą ? Jak czytam, że kilka osób poroniło, u kolejnych serduszko przestało bić to w mojej głowie same negatywne myśli i nie umiem się cieszyć z ciąży i wierzyć, że wszystko będzie dobrze jednocześnie tłumacze sobie, że tyle koleżanek, kuzynek wokół mnie rodzi to czemu ja mam nie urodzić zdrowego, silnego dziecka, ale z tyłu głowy gdzieś te wstrętne myśli krążą :(

Dokładnie i to sobie powtarzaj to że nam się tak stalo to nie znaczy , że Tobie też . Jest wiele kobiet nas Aniolkowych Mam , ale jest też wiele którym się udalo i z czego się bardzo cieszę bez komplikacji przejść ciążę i uwierz że też będziesz ta szczęściara i urodzisz zdrowego szkraba:)

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Elodia po wizycie kontrolnej pewnie lekarz Ci powie kiedy możecie zacząć. Ja dostałam zielone światło jeszcze przed pierwszą @. A udało nam się już po niej :)
Wiem, że teraz przed Tobą trudny okres ale dasz radę :) widzisz ile z nas dało :) trzeba walczyć o swoje marzenia :)

oar8qqmzxfkhrczb.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)

Do góry