reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

@paulina1994 ja mojemu powiedziałam że dam jak będę chciała i nawet nie będzie o tym wiedział hahah [emoji23]

f2w3yx8ddqkwmvgt.png
I prawidłowo [emoji23]

Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Wróci do nas na pewno. Bo MUSI być . Tylko potrzeba jej teraz trochę więcej czasu żeby oswoić się ze stratą i moc normalnie funkcjonować. Ale wierzę w to że jeszcze trochę i pokaże nam na nowo swojego dzidziutka zdrowego i silnego [emoji8]

f2w3yx8ddqkwmvgt.png

Oczywiście też w to wierzę że jeszcze Bedzie nam się chwalić dwoma kreseczkami a później brzuszkiem :)

No to taki duży przełom myślę u nas żeby przejść ten tydzien w którym wcześniej się straciło choć mi stres chyba do samego porodu już zostanie
Pewnie tak będzie. Ja nie mam jeszcze dziecka więc cały czas w głowie gdzieś krąży ta głupia myśl, że może nie mogę być mamą.
Trzeba to przeczekać :)

oar8qqmzxfkhrczb.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)

Choć każdy mi powtarza że tym razem wszystko będzie dobrze. Że już w lipcu przytulne się do swojego maluszka. Jeszcze mój 2 letni chrzesniak jest takim aniolkiem. Za każdym razem jak ktoś zapyta się gdzie jest dzidzia. Sam podchodzi do mnie. Podnosi mi bluzkę i pokazuje paluszki em że "tu" daje buziaka w brzuch i tuli. Wtedy łzy same mi nachodzą do oczu. To jest tak kochane dziecko że serce bym za niego oddala [emoji22][emoji22] no i się rozplakalam normalnie ...

f2w3yx8ddqkwmvgt.png

Witam się z rana, podczytuje ale nawet nie miałam sił pisać, po wczorajszym sprzątaniu padam przed 21, dziś już mało mi zostało a jutro przychodzi dziewczyna do okien a w przyszłym tyg łazienki i oganie dom przed świętami nie wiem co bym zrobiła bez niej, pewnie sama bym powoli robila, i już będę miała spokój tylko delikatniei, coś mnie dziś serce kłuję hmmm... "i kurde nie wiem ale chyba znowu dopada mnie infekcja bo zaczyna mnie szczypac, w pierwszej ciąży miałam dość często, już nie wiem co robić myje się dwa razy, płynem laktacyd jak dla mnie najlepiej się sprawdza, bez ciąży mało kiedy miałam infekcje a teraz to szok będzie już drugi,

Wizytę mam w poniedziałek w niedzielę podjadę zrobić badania mam nadzieję że ta infekcja się nie rozwinie bo narazie bardzo delikatnie mnie szczypie

reklama
U mnie w domu moje rodzeństwo i ja jest na literę A. Mój przyszły mąż też ma imię na literę A więc nasze dzieci też będą na A :) dla dziewczynki Aurelia albo Amelia a dla chłopca Antoś lub Adrian :)

Do góry