reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Mam nadzieje, ze te plamienia to mpja @ I jutro juz bedzie po wszystkim☺ ale zobaczymy

Odpoczywaj i dbaj o siebie!

Laseczki macie też metaliczny posmak w ustach? Ja mam strasznie :/

oar83e3khwztsxts.png

reklama
Ja mam zniżkę place zabaw 10 zastrzyków 35 zł to chyba i tak w miarę :) jej super uspokoiłas mnie bo nikogo nie znam z ta choroba.. strasznie boje się zastrzyków ale dla dzidziusia wszystko się zniesie na szczęście mąż mi robi. Oby u nas wszystkich wszystko się udało :*
Masz dawkę 40? Neoparin 40 kosztuje 3.20 za 10 zastrzyków [emoji6]

Tez plamiłam w pierwszej ciąży i mega sie tym stresowałam. Idz do lekarza. Da Ci luteinę na wszelki wypadek.

@Dorotea. tym razem będzie dobrze
Ja w oby dwoch mialam krwiaki. Z corka plamilam prawie od poczatku do 18 tygodnia I jeden mocny krwotok. Z synkiem do 16 tygodnia I 4 mocne krwotoki. Ale I tak plamienie przeraza mnie zawsze tak samo

reklama
Do góry