reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Mam nadzieje, ze te plamienia to mpja @ I jutro juz bedzie po wszystkim☺ ale zobaczymy

Odpoczywaj i dbaj o siebie!

Laseczki macie też metaliczny posmak w ustach? Ja mam strasznie :/

oar83e3khwztsxts.png

reklama
Ja mam zniżkę place zabaw 10 zastrzyków 35 zł to chyba i tak w miarę :) jej super uspokoiłas mnie bo nikogo nie znam z ta choroba.. strasznie boje się zastrzyków ale dla dzidziusia wszystko się zniesie na szczęście mąż mi robi. Oby u nas wszystkich wszystko się udało :*
Masz dawkę 40? Neoparin 40 kosztuje 3.20 za 10 zastrzyków [emoji6]

Tez plamiłam w pierwszej ciąży i mega sie tym stresowałam. Idz do lekarza. Da Ci luteinę na wszelki wypadek.

@Dorotea. tym razem będzie dobrze
Ja w oby dwoch mialam krwiaki. Z corka plamilam prawie od poczatku do 18 tygodnia I jeden mocny krwotok. Z synkiem do 16 tygodnia I 4 mocne krwotoki. Ale I tak plamienie przeraza mnie zawsze tak samo

reklama
Do góry